2777
2789
عنوان

سابقه ی سقط و کیست

837 بازدید | 11 پست

من ۲۰ اردیبهشت سقط داشتم با قرص، به دلیل بارداری پوچ

موقع سونوگرافی برای بقایا متوجه شدم کیست اکوفری ۴ سانتی دارم، 

از بعد سقط یه بار پریود شدم سر وقت

الان ولی تاخیر دارم، سه روزه

بیبی چک روژان منفی بود

اونایی که تجربه دارین دلیلش کیسته؟

قراره قرص رو کین بخورم برای کیست، که هنوز پریود نشدم که شروع کنم

من کیست داشتم نه اینطوری نبودم

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قراره قرص رو کین بخورم برای کیست، که هنوز پریود نشدم که شروع کنم

عزیز شما چند وقت بعد سقط قرص مصرف کردی بابت کیست؟

آیا کیست ازبین رفت؟

چند وقت بعد اقدام کردی و باردار شدی؟

منم مثل شما تو هفته 5 سقط داشتم الان رفتم دکتر میگه یه کیست 4 سانتی دارم قرص ال دی بهم داده تا سه ماه بخورم اگه میشه به همه سوال هام پاسخ بده تشکر

با توکل به خدا موفق میشم نه فورا ولی حتما💪
عزیز شما چند وقت بعد سقط قرص مصرف کردی بابت کیست؟ آیا کیست ازبین رفت؟ چند وقت بعد اقدام کردی و بار ...

سلام عزیزم، من بعد دومین پریودبعد از سقط، شروع کردم، 

فقط یک ماه رو کین خوردم، ولی ورزش میکردم، نوشیدنی سیاه دانه و زنجبیل و عسل میخوردم، وکمی کلم بروکلی، 

خداروشکر رفع شد 

۴ماه بعد سقط اقدام کردم و باردار شدم، تو این سه ماه خیلی مواظب تغذیه ام بودم تا به قولی رحمم گرم بشه، 

بازم اگر سوالی داری در خدمتم 🙏

سلام عزیزم، من بعد اولین پریودبعد از سقط، شروع کردم،  فقط یک ماه رو کین خوردم، ولی ورزش میکردم ...

سلام به روی ماهت

ممنون که جوابم رو دادی منم از امشب شروع کردم ببینم چی میشه برام دعاکن دوباره باردار بشم عزیز

من تحت نظر طب سنتی هستم کیستم رفع شده بود نمیدونم دوباره چرا پیداش شد اصلا سردیجات مصرف نمیکنم

اگه سوالی بود دوباره مزاحمت میشم گلم🙏😉❤

سلام به روی ماهت ممنون که جوابم رو دادی منم از امشب شروع کردم ببینم چی میشه برام دعاکن دوباره باردا ...

حتما باردار میشی منم واست دعا میکنم 

یه چیزی بهت بگم، بی خیالی معجزه میکنه 😉

حتما باردار میشی منم واست دعا میکنم  یه چیزی بهت بگم، بی خیالی معجزه میکنه 😉

بله صددرصد

من همون ماهی که باردار شدم مشغول کاری بودم که اصلا فکر بارداری هم نبودم و باردارشدم بعد 9سال

دوباره سعی خودمو میکنم ولی این کیست کوفتی نمدونم دوباره سروکلش از کجا پیداش شد تمام برنامه هامو بهم ریخت😳

حتما باردار میشی منم واست دعا میکنم  یه چیزی بهت بگم، بی خیالی معجزه میکنه 😉

ممنون

به حق این شب های عزیز ان شاالله شما هم حاجت روا بشی عزیزم

بله صددرصد من همون ماهی که باردار شدم مشغول کاری بودم که اصلا فکر بارداری هم نبودم و باردارشدم بعد ...

سخته انتظار... 

بعداز سقط بدن امادگی بیشتری داره، منم خیلی نگران کیست بودم ولی خداروشکر یه ماهه رفع شد، 

داروهای سنتی واسه تقویت اسپرم و تخمک خیلی خوبن، انشالله نتیجه میگیری 

واسه گرمی رحم چیا خوبه خورد بعدداز سقط

من سیاه دانه و عسل و زنجبیل داخل اب ولرم حل میکردم صبح به صبح میخوردم 

هرروز پیاده روی، حلوای شیره ی انگور و فلفل و دارچین و زنجبیل داخل غذاهام زیاد استفاده میکردم 

به دمنوش هم بود اون روزای کرونا میخوردم، اونم فوق گرما بود