2777
2789
عنوان

ورم کلیه جنین. تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مشکل کلیه بچتون چطور شد منم همین مشکلو دارم استرس دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام عزیزم بسلامتی ان شاء الله فارغ بشی. من پسرم الان دو و نیم ماهشه.سه بار بردم سونو ک هیدرونفروز ش یه ذره کم شده بود ولی از بین نرفته بود. اخرین بار هم متاسفانه گفتن بخاطر همین هیدرونفروز سنگ کلیه دو تا کلیه ش گرفته. هیدروسل هم داخل بیضه هاش ایجاد شده. دقیفا دوستم هم مث من شده بچه ش. تو چند میله هیدرونفروز ش؟ 

موقع زایمان اطلاع بده بعد تولد سونو میکنن و باید بره تحت نظر دکتر سونو دوره ای بشه احتمال خیلی زیاد خودش خوب میشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
سلام عزیزم بسلامتی ان شاء الله فارغ بشی. من پسرم الان دو و نیم ماهشه.سه بار بردم سونو ک هیدرونفروز ش ...

برا پسر من 7 و ۸ ه پریروز سونو دادم

گفتن مشکل پسرتون دقیقا چیه؟

و اینکه درمانش چه جوریه؟

تا کی کامل خوب میشه؟

سلام عزیزم بسلامتی ان شاء الله فارغ بشی. من پسرم الان دو و نیم ماهشه.سه بار بردم سونو ک هیدرونفروز ش ...

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم از دکتر راجع به کلیه بچه هم پرسیدین؟

یعنی ممکنه آسیبی به کلیه برسه یا با درمان کلیه آسیب نمی بینه؟

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم از دکتر راجع به کلیه بچه هم پرسیدین؟ یعنی ممکنه آسیبی به کلیه برسه یا ...

عزیزم اگه هفت و هشت هست نگران نباش بعد از تولد درست میشه و از بین میره. من سونو دوم سنگ ندید. حالا قراره یه بار دیگه برم تا مطمئن شم چی به چیه. ولی خیالت راحت مال تو خفیفه. همون تولدش از بین میره قول میدم بهت

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم از دکتر راجع به کلیه بچه هم پرسیدین؟ یعنی ممکنه آسیبی به کلیه برسه یا ...

اگه هیدرونفروز ساده باشه یه قطره میده و میگه ماه بعد چک کن که رفع شده باشه. اگه سنگ باشه یه داروی ترش و تلخ میده ک سنگ ذوب شهو متاسفانه معده بچه هم داغون میشه. خدا کمک کنه این هفته ک میزم بگن سنگ نبوده