2777
2789
عنوان

بوتاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 31 پست

سلام عزیزم. امروزه ثابت شده که بوتاکس به عنوان یک درمان پزشکی برای چین و چروک و خطوط صورت و پیشانی میتونه استفاده بشه. ولی نتیجه کار به خود بوتاکس و کیفیت محصول خیلی بستگی داره. متاسفانه تو بازار ایران هم محصول فیک زیاده. یکی از بهترین بوتاکسهای موجود تو ایران بوتاکس فرانسوی مایوبلاک هست. شما میتونید تمامس محصولات زیبایی رو با خیال راحت از سایت فرش اسکین خریداری کنید چونکه ضمانت اصالت کالا دارن.

برای جوشهای صورت دخترم و ریزش موی خودم به دکتر هاشمی مراجعه کردم. نتیجه بسیار عالی بود.

به دوستان مشهدی توصیه می‌کنم برای مشکلات پوست و مو و همینطور کارهای زیبایی تزریق ژل و کاشت نخ و بوتاکس و .... حتما به مطب ایشون سر بزنن. دکتر باوجدان و با انصافی است.

دکتر سید عابد هاشمی

سیدرضی 39

تلفن 05136042237

09156639916

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.