2777
2789

دوستان واقعاااا موندم چيكار كنم 

من خامه قنادي مارك كاله ميگيرفتم كيلويي ٣٥ كه يعني خيلي خوب باشه ولي من نيم ساعت قبل از زدن اونو فرم ميدادم به محض فرم گرفتن نيم ساعت بعد شل ميشد ميوفتاد

حالا شنيدم كه ي شب قبل از فرم دادن اونو بذارم تو يخچال بعد با همزن دو دقيقه دور كند ٥ تا ٧ دقيقه دور تند بزنم عالي ميشه و گفتن مارك كاله خوب نيست

الان مارك كولاك خريدم قيمتشم ارزون بود تعجب كردم كيلو ٢٠

حالا يكي هست منو راهنمايي كنه چيكار كنم؟

جمعه سالگرد عقدمونه ميخوام كيكم خراب نشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یخچال نرم میشه خوب نمیشه

باید بمونه تو فریزر بعد نیم ساعت قبل دربیاری و خیلیییی بزنی 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من همیشه کولاک میخرم خیلی خوبه

نیم ساعت قبل میذارم بیرون و یخش که باز شد و شبیه ماست شل شد، با همزن میزنم، اول باید با دور کند بزنی بعد با دور تند. وقتی سفت شد و رد پره های همزن روش موند کافیه دیگه نباید بزنی.

بعد سریع خامه کشی رو انجام بده و دوبازه کیک رو بذار تو یخچال

من سالهاست اینکارو می کنم، مشکلی هم نداشته تا به حال.

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
ميدونم  منظورم اينه قبل از فرم دادن بيارمش بيرون تو محيط يا بذارم ي شب قبلش تو يخچال ؟؟

قبل فرم دادن بیارش بیرون در حدی که یکم از حالت یخ زدگی در بیاد، کاملا نباید نرم بشه

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792