2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی و ترس بارداری

4194 بازدید | 13 پست

سلام خانمها،درسته که میگن اگه خانم بارداربترسه بچه اش دچار ماهگرفتگی میشه؟چن روز پیش ما یه تصادف کوچیک داشتیم اما من بشدت ترسیدم الان هم تو ماشین میشینم چشام میبندم ،حالا میترسم برا دختر هفت ماهه ام اتفاقی بیافته و لک ماه گرفتگی بگیره ،کسی تجربه داشته میشه بگین 

به کجا چنین شتابان ؟!/به هرآن کجا که باشد /به جز این سرا سرایم ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شنیدم میگن موقع ماهگرفتگی هرجارو بخارونی همونجا لکه میوفته مادرشوهرم واس همه بچه هاش موقع ماه گرفتگی یه جاشو خارونده همشون لک دارن😂 برادر شوهرم یه نقطه رو پاش شوهرم یه نقطه روی شکمش 😂😂

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺

عزیزم بی دلیل ناراحتی

من پنج ماهم بود اتفاقی افتاد که از وحشت لکنت گرفتم اما بچم یه لک هم نداره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نه اینحرفا خرافاته

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
منم زیاد ترسیدم تو بارداری همشم نگران همین ماه گرفتگی بودم ولی چیزی نشد خداروشکر فقط هروقت ترسیدی ۱ ...

انشالا ،والا مامانم اینقد میگه دختره حساسه فلانه منم کلا استرس گرفتم

عزیزم بی دلیل ناراحتی من پنج ماهم بود اتفاقی افتاد که از وحشت لکنت گرفتم اما بچم یه لک هم نداره

خدا را شکر خانمی ،حرفاتون ارومم میکنه

خدا را شکر خانمی ،حرفاتون ارومم میکنه

عزیزم خیالت راحت

به حرفهای بدون علم گوش نده که بچت از همین الان یاد بگیره با منطق و علم باشه ان شاءالله   

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
جنین پسر خیلی حساس تر از دختره  این کاملا علمیه ک پسرا زودتر اسیب میبینن

به خاطر خوشگلیش میگه ،کلا همه منتظرن دنیا بیاد ببینن چقد خوشگله   برا خودم مهم نیست چون هر شکلی که باشه جگرگوشه منه اما از خانواده شوهر و خانواده خودم همه تا میبینن میگن ایشالا سالم و خوشگل باشه

عزیزم خیالت راحت به حرفهای بدون علم گوش نده که بچت از همین الان یاد بگیره با منطق و علم باشه ان شاء ...

انشالا