2777
2789
عنوان

کسانی لنز طبی میزارن بیاین

47 بازدید | 12 پست

دوستان راضی هستید ادیت نمیشید؟ 

من واقعا از عینک خسته شدم و فعلا نمیتونم عمل کنم دکتر بهم گفته ۲۳ب بالا عمل کنم ک احتمال برگشتش کم باشه

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی خب من زیاد استفاده نمی کنم ولی دوستام هستن دائم استفاده می کنند ولی دکتر گفت بهتر کمتر استفا ...

شبا موقع خواب باید درشون بیارم اره؟

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
من دارم ولی فقط بدرد بیرون رفتنی میخوره نمیشه 24 ساعت گذاشت 

چرا عزیزم نمیشه؟

من کاملا راضیم 

خوبی لنز اینه زاویه دیدت 180 درجست و لازم نیست اصلا هی سرتو بچرخونی ....

و قدرت دیدش خیلی خیلی بالاتره 

من دیدی که با لنز تجربه میکنم خیلی واضح تر و شفاف تر از عینکه ....

هر سوالی داشتی درخدمتم

منم لنز میزاشتم راحت نبودم همش احساس میکردم یه چیز اضافه توی چشممه نمیتونستم ریمل بزنم انداختن و دراوردنش مصیبته نمیشه ۲۴ ساعت استفاده کنی خیلی سخته در کل من پارسال ۲۱ سالگی عمل لیزیک کردم فوق العاده راضیم چشام عین عقاب شده

منم لنز میزاشتم راحت نبودم همش احساس میکردم یه چیز اضافه توی چشممه نمیتونستم ریمل بزنم انداختن و درا ...

من مامانم خودش عمل کرده ولی چون راضی نبوده نمیزاره منم عمل کنم هوف