2777
2789
تینا جون شوهرم 30سالشه منم هنو 19سالمه ی ساله ازدواج کردیم دکتررفتیم گف مشکل ازهمسرتونه وطبیعی باردا ...

اول شوهرتو ببر متخصص اورولوژ دارو بده بعد خودش میگه کی و به چه روشی باید باردار بشید وقتی شوهرت ضعیف باشه ای وی اف کنی جواب نمیگیری اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلشون چی بود چندتا انتقال دادی؟

تعداد مورفلوژی سرعت پایین بیست تا تخمک داشتم یازده تا جنین تشکیل شد تو انتقال اول دوتا انتقال دادن که نگرفت بار دوم سه تا انتقال دادند که یکیش گرفت

خدایا دریا دریا شکرت
عزیزم توهم تبریزی چن سالتونه من شوهردسبرنمیداره ک بایدبچمون بشه

اصفهان من خودم خیلی پگیرم بااینکه دکتر زنان گفت شوهرت مشکل خاصی نداره و رفتم پیش دکتر اورولوژ اون تشخیص داد که دارو بخوره و دوباره آزمایش بده که متوجه شدیم بی مشکل هم نیس

آزمایش قبل این جدید هست

فک کنم تو آزمایش قبل تعداد سیو پنج ملیون بوده که الان 60 ملیون شده که بد نیست تعداد اسپرم شوهر من یازده ملیون بود که خیلی افتضاح بود

خدایا دریا دریا شکرت