2777
2789

کارگزاریم آگاهه.

سهام عدالت تو پرتفوی اومده، می‌شه کلش رو یکجا فروخت یا همون سی درصده؟ 

سهام ۵۰۰ تومنی چند شده؟ 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

۱۶تومن نه همون۳۰درصد

و خدایی که به شدت کافیست⁦♥️⁩ دل بسپار به حکمتش🍃عاشق کمک کردنم😍من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن،هر ثانیه در حالِ تلاش باشم.یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم.یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم.یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی هایِ بی توقع نیست.و من خوب خواهم بود،حتی اگر همه ی جهان بد باشند،و من امیدوار خواهم بود،حتی اگر یاس و نومیدی،بر پیکره ی عالم،سایه گسترده باشد و من موفق خواهم شد،حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست.من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم،این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اومده تو پورتفوی

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

اینجا راهنمایی کردم ولی نفروشین خیلی قیمتش بالاترمیره و چندین برابر میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4292442/سهام-عدالتالان-این-۵۰۰-تومن-چقدر-میرزه?postId=136036328

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
چطوری اومده تو پرتفویت میشه توضیح بدی؟کارگزاری من مفیده

se.emofid.com

برو این سایت

و خدایی که به شدت کافیست⁦♥️⁩ دل بسپار به حکمتش🍃عاشق کمک کردنم😍من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن،هر ثانیه در حالِ تلاش باشم.یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم.یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم.یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی هایِ بی توقع نیست.و من خوب خواهم بود،حتی اگر همه ی جهان بد باشند،و من امیدوار خواهم بود،حتی اگر یاس و نومیدی،بر پیکره ی عالم،سایه گسترده باشد و من موفق خواهم شد،حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست.من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم،این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !