2777
2789
عنوان

سوال راجع به بعد از شب عروسی داشتم بیاین😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 75 پست
اره عزیزم میتونی وقتی هیچ کس نباشه میتونن پدر و مادرت و خواهر برادرات بیان...

تازه اخر. سر که مهمونا سام خوردن ررفتن تک و توک موندن. حتی میتونی نزدیک اخرهای مراسم که داماد میاد برای سام اعلام کنید هر کس میخواد حجاب بگیذه دوتا پدرها بیان اونجا رسمتون اجرا بشه اما اخر سر پنج دقیقه هم نمیشه. ...اما اخر مراسم خیلی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم میتونی وقتی هیچ کس نباشه میتونن پدر و مادرت و خواهر برادرات بیان...

مرسی عزیزم😍❤اهنگ‌هم‌میشه گذاشت یا نمیزارن؟ببخشبدا میگم شاید اطلاع داشته باشی یه وقت بخاطر این مبپرسم❤❤❤

مرسی عزیزم😍❤اهنگ‌هم‌میشه گذاشت یا نمیزارن؟ببخشبدا میگم شاید اطلاع داشته باشی یه وقت بخاطر این مبپرس ...

اره عزیزم همه کار میتونی بکنی قبلش با. اون خانمها ی پرسنل تالار هماهنگ کن ..

تالار مختلط هم نباشه آخرجشن پدر و برادر عروس وداماد میان فقط دیجی اعلام  میکنه قبلش

مرسی خب پسس😍عزیزم یه سوالم بپرسم بخدا انقد عروسی نرفتم دیگه یادم رفته همه چی😅😂 اگه دیجی باشه فقط دیجی اهنگ میخونه یا جدا از اون اهنگ اصلی هم میشه گذاشت؟

تالار مختلط هم نباشه آخرجشن پدر و برادر عروس وداماد میان فقط دیجی اعلام  میکنه قبلش

سارینا جون یه سوالم ازت بپرسم دیگه تاپیک نزنم براش😅 توتالار وقتی زن و مرد جدان هم باز عروس داماد شامشون رو باهم میخورن و همون تو زنونه هستش؟عروسی هایی که خودم دیدم یاجدا بوده یا اصلا رفتن جایی خارج تالار عروس دوماد.

منم اونجوری دوس دارم.موقع خونه رفتن بقیه یا پدرمادرا هم باهاشون میرن؟و اگه برن داخل هم‌میرن یانه؟

یه جاهایی دیدم که کل زنای فامیل میرن توی خونه یه دوری می زنن بعد میان بیرون:/

ولی ما خودمون خانواده درجه یک یعنی پدر و مادر و خواهر و برادر تا دم در خونشون میریم ولی دیگه توی خونه نمیریم. همون دم در خداحافظی می کنیم