2777
2789
عنوان

سوال راجع به بعد از شب عروسی داشتم بیاین😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 75 پست
خب باید رسم خداحافظی از خونه کودکیتون رو به جا بیارید بعد دوتایی میرید خونتون 

اهان بله منظورم اون نبود.من که خونم اونجا نیس خب نمیشه اون بره من بمونم یجوری میشه دوس دارم همون تو تالار خدافظی کنیم هردو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این شب مهمه خب😍باید طبق خواسته ی خود ادم باشه دیگه

عزیزم همه عروس و دامادها دوتایی میرن خدنشون من ندیدم کسی برن دنبال عروس راه بیفتن اونجا. اونایی هم که دورن میتونن زودتر برنانه بچینن برن خونه مدر عروس برای خداحافظی ..یه عمر زحمت کشیدن .رسمش به نظر من باید به جا بیاد تتازه پدر داماد با بزرگترها با عروس همراهی میکنن با عزت میبرنش. به تظر من خیلی قشنگه

بعضیها از تالار میرن خونه پدر عروس از اونجا عروس و داماد میرن خونه خودشون،بعضیها همون تالار خداحافظی میکنن عروس و داماد میرن خونه خودشون،مهمون ها هم هرکی دوست داره پشت ماشین عروس میرن تا دم در خونشون دیگه بالا نمیرن که،قانون نیست که هرکی هرچی دوست داره،بعضی ها هم عروس داماد با مهمونها میرن خونه پدر داماد جشن میگیرن بعد عروس و داماد میرن خونشون،البته اینا واسه قبل کرونا بود تو این اوضاع فقط خانواده عروس وداماد میرن عروسی فامیلها که میترسن برن😂   

اهان بله منظورم اون نبود.من که خونم اونجا نیس خب نمیشه اون بره من بمونم یجوری میشه دوس دارم همون تو ...

خب شما مهمونا رفتن بیرون به فیلمبردار بگو همون قسمت جایکاه عروس و داماد یکی یکی پدر و مادر ها بیان دستتون رو بزار تو دست هم از زیر قران بدرقه کنن. شما هم دست پدر و مادرت رو ببوس

عزیزم همه عروس و دامادها دوتایی میرن خدنشون من ندیدم کسی برن دنبال عروس راه بیفتن اونجا. اونایی هم ک ...

خب خداروشکر راستش ما خیلی وقته عروسی نزدیک نداشتیم‌همه ی رسما فراموشم شده تقریبا خودم خیلی دوس داشتم دوتایی بریم میگعتم نکنه رسم نباشه اینا. بله خیلی قشنگه ولی خب اگه امکانش باسه دیگه وقتی شهر عروسی تا خونه ی عروس۵ ساعت فاصله داره که نمیشه انجامش داد

بعضیها از تالار میرن خونه پدر عروس از اونجا عروس و داماد میرن خونه خودشون،بعضیها همون تالار خداحافظی ...

مرسی عزیزم😍چون عروسی تو شهرخانواده ی داماد قراره باشه و با شهرما فاصله داره من نمیتونم برم خونمون، و دوس ندارمم برم خونه ی پدر داماد وقتی خونه ی خودمون نمیرم. دوس دارم همون تالار خدافظی کنیم هردوخانواده بعد تنهایی بریم خونه.واایی دقیقاا😂😂😂ایشالا هرچه سریع تر تموم‌سه این اوضاع

خب شما مهمونا رفتن بیرون به فیلمبردار بگو همون قسمت جایکاه عروس و داماد یکی یکی پدر و مادر ها بیان د ...

خیلییی ممنون عزیزم چقد قشنگ‌گفتی😍😍😍 اصلا این تو ذهنم نبود ینی اینطور تو ذهنم بود که هردو خانواده میان تو جایگاه عروس دوماد و اینحوری خدافظی میکنیم اما خب جدا جدا خیلی قشنگه ممنونم ازت😍😍❤❤❤ فقط اینکه ما عروسی هامون مختلط نیس تالار زن و مرد جداس بنظرت اجازه میدن لحظه اخر که فقط فامیلای نزدیک موندن پدراهم بیان توزنونه؟؟ و دوس دارم یه رقصم داشته باشم اون لحظه با مامان بابام بنظدت اینو چجوری انجام بدم اصلا هیچی نمیدونم😅ولی خب توعروسی های مختلط دیدم همون تو تالار اهنگ میزارن و عروس با پدرمادرش میرقصه ولی براما چون فقط لحظه ی اخر پدرم میاد داخل نمیدونم کی انجام بدم رقصو چجوری برنامه بریزم...

خیلییی ممنون عزیزم چقد قشنگ‌گفتی😍😍😍 اصلا این تو ذهنم نبود ینی اینطور تو ذهنم بود که هردو خانواده ...

اره عزیزم میتونی وقتی هیچ کس نباشه میتونن پدر و مادرت و خواهر برادرات بیان...

نامزد ما چون تو شهر اونا باید عروسی بگیریم و خونه امون اونجا نیست 

میگ میریم هتل بعد عروس کشونی 

😐😐

من نمیتونم خجالت میکشم 

مطمینم خاله ام پشت سرمون میگ ینی یه  شب انقد سخته تحملش

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !