2777
2789
عنوان

رشته😬

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 40 پست
بابام میگه باز تو دختری عب نداره ولی پسر بودی بت میگفتم حتمن بر ریاضی من واقعا نمیفهمم چه فرقی داره ...

انسانی نهایتش معلمی تجربی رقابت زیاده اما خوبه ریاضی مهندسی خوبه مخصوصا کامپیوتر اگه وارد باشی از ترم سه برنامه نویسی یاد میگیری و کار هست بازم علاقه مهمه

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
ریاضی شاید‌ولی تجربیو نه واقعا چیه بدبخت میشی سر کنکور از سختی و امار زیذد داوطلباش برفرض قبول هم بش ...

خب من خودمم بیشتر بین ریاضی و انسانی موندم 

اخه میدونی ادما الان یجوری شدن بشون میگی رشتم انسانیه تا اینکع بگی ریاضیه کل دیدشون نسبت بهت عوض میشه درصورتی که من اگع میخام برم انسانی فقط از روی علاقس‌ نه اینکه درسم خوب نباشه یا توانایی ریاضی تجربی نداشته باشم🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای از روی علاقت برو جلو 

من بدبخت فلک زده چون دوستام رفتن تجربی گفتم منم تنها جایی نمیرم رفتم تجربی معدلم بیست بود تو متوسطه اول و البته من خیلی ادم نرمالی نبودم تو درس خیلی عجیب استرسی بودم براهمین دیگه یه اتفاقایی پیش اومد ب کل از درس زده شدم و تجربی هم واقعا سخته 

اگ فک میکنی موفق نمیشی تو تجربی 

با خانوادت حرف بزن

از لحاظ اینک بخوای بچسبی ب درست و ادامه بدی رشته ی ببنظیریه ولی اگ علاقه نداشته باشی پشیمون میشی

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
وای از روی علاقت برو جلو  من بدبخت فلک زده چون دوستام رفتن تجربی گفتم منم تنها جایی نمیرم رفتم ...

من اگه تجربی برم میتونم پزشکی قبول شم مطمئنم ولی خودم انسانی دوس دارم چیکار کنم عاشق شعرم از علوم خوشم نمیاد😕

انسانی نهایتش معلمی تجربی رقابت زیاده اما خوبه ریاضی مهندسی خوبه مخصوصا کامپیوتر اگه وارد باشی از تر ...

واااای نه گفتم که از معلمی متنفرم😣

میخام روانشناسی بخونم خوب نیس؟

خب من خودمم بیشتر بین ریاضی و انسانی موندم  اخه میدونی ادما الان یجوری شدن بشون میگی رشتم انسا ...

الان سنت کمه اینجوری فکر میکنی به این حرفا اهمیت نده این چیزا فقط برازمان مدرسه است فوقش ک اونم نیست بخاطر حرف بقیه نرو چیزی ک دوسن نداری چون راه برگشت نداره اونوقت باید کل زندگیت رو بذاری پاش .. فکر نمیکنم دیگه بازار کار انسانی از ریاضی بدتر باشخ

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇
واااای نه گفتم که از معلمی متنفرم😣 میخام روانشناسی بخونم خوب نیس؟

خوبه اما کار براش کمه دوست همسرم با بهترین مدرک روانشناسی امسال معلمی ازمون داد با اینکه مشاوره هم میداد 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
من اگه تجربی برم میتونم پزشکی قبول شم مطمئنم ولی خودم انسانی دوس دارم چیکار کنم عاشق شعرم از علوم خو ...

پرفسور هم ک باشی علاقه نداشته باشی دل ب کارت نمیدی 

ب مرتبه های بالا ک برسی خوشحال نمیشی چون مورد علاقت خودت نبوده 

البته بعضی وقتا علایقت شاید تغییر کنه 

شما ک مطمئنی پزشکی میاری میتونی تجربی بری

و در کنارش میتونی کتاب شعر ها و...  بخونی 

ولی اگ علاقه نداشته باشی خسته میشی

بازم نظر خودت مهمه

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
پرفسور هم ک باشی علاقه نداشته باشی دل ب کارت نمیدی  ب مرتبه های بالا ک برسی خوشحال نمیشی چون م ...

میگم که علومو زیاد دوس ندارم

نمیدونم شایدم بخاطر معلمای متوسطه اولمه که هرسه سال ریاضیام عالی بودن علومم افتضاح شاید بخاطر اینه که زده شدم نمیدونم🤦‍♀️

خوبه اما کار براش کمه دوست همسرم با بهترین مدرک روانشناسی امسال معلمی ازمون داد با اینکه مشاوره هم م ...

اره فک کنم تو ایران اینطوریه وگرنه تو امریکا حقوق یه پزشک با یه روانشناس برابره....

میخام واسه لیسانس برم آلمان میتونم بنظرتون؟

سلام دوستم

من سال ۹۳ کنکور دادم و رشته دبیرستانم تجربی بود

گلی از دوستام هستن که حقوق ، روانشناسی ، مشاوره و ...می خونن تو دانشگاه

تو با رتبه ۲۰۰ انسانی چیزی رو می تونی قبول بشی که با رتبه تقریبا ۳۰۰۰ تجربی یا ریاضی می تونی

مثلا من با رتبه ۳۶۰۰ و خورده ای تجربی روانشناسی الزهرا می تونستم قبول بشم اما دوستم با رتبه دویست و خورده ای داره مشاوره دانشگاه الزهرا بخونه

سلام دوستم من سال ۹۳ کنکور دادم و رشته دبیرستانم تجربی بود گلی از دوستام هستن که حقوق ، روانشناسی ...

اخه میگن الان مثلا من اگه برم رشته تجربی یا ریاضی هرچقدم رتبم خوب باشه نمیتونم روانشناسی دانشگاه تهرانو بخونم فقط دانشگاهای سطح پایینو پیام نورو ازاد میتونم برم......این قانون که رشته های انسانی شناوره مال همون سال ۸۳ ایناس الان متاسفانه قانونش اینجوری شده🤦‍♀️