2777
2789
زنگ زدم عزیزم املاکیا که میگن ۶بهتره نمیدونم چیکار کنم

قیمتشون چطوره فاز 6 ؟؟ 

فقط جایی بگیر که مغازه و امکانت باشه واسه اجاره دادن بهتر بگیرنشون هر جور خودت فکر میکنی درست تره همون کار و کن املاکی ها معمولا به فکر سود خودشونن بیشتر

فاز 4 به مزکز نزدیک تره و امکانات رفاهی بیشتر دا ه فاز 6 ساخت و ساز بیشتره و در حال پیشرفت

شما خودت اونجایی؟بعد ی سوال دیگه میگم ممکنه کلاهبرداری کنن خونه به چند نفر بفروشن من از بابت سند ی خورده میترسم

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتشون چطوره فاز 6 ؟؟  فقط جایی بگیر که مغازه و امکانت باشه واسه اجاره دادن بهتر بگیرنشون هر ...

فاز ۶میگه با ۲۰۰تومن میتونی بخری بدی رهن 

قیمتشون چطوره فاز 6 ؟؟  فقط جایی بگیر که مغازه و امکانت باشه واسه اجاره دادن بهتر بگیرنشون هر ...

من میخوام بخرم واسه سرمایه گذاری ۲سال دیگه بفروشم 

شما خودت اونجایی؟بعد ی سوال دیگه میگم ممکنه کلاهبرداری کنن خونه به چند نفر بفروشن من از بابت سند ی خ ...

نه فدات شم اونجا نیستم ولی خواهرم اونجا خرید دو سال پیش 

از املاکی ها که بخوای جای معتبر فک نمیکنم کلاه برداری باشه اونجا هم سند تک برگ ندارن سندشون چند برگی هست اول مدارک و ببینید بعد پول بدین و معامله کنید

نه فدات شم اونجا نیستم ولی خواهرم اونجا خرید دو سال پیش  از املاکی ها که بخوای جای معتبر فک نم ...

ی دنیا ممنون عزیزم ❤️❤️❤️