2777
2789
عنوان

موهای بلند بچه زیر ۵ سال

1310 بازدید | 52 پست

بچهاتون همکاری میکنن واسه شونه زدن چطوری راضی میکنیدش واسش شونه میزنید دختر من اصلا راضی نمیشه فرار میکنه هیچ جوره سر گرم نمیسه گریه میکنه موقع صاف کردن تا میگم بچینم موهات بدتر جیغ میزنه که نه موهام باید بلند باشه موهاش به شدت نازک و لخته بخاطر همین روزی ۲تا ۳بار شونه میخواد وگرنه به هم میپیچه و شلخته میشه☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلندکردن موی بچه بشدت اشتباهه چون از رشد قدی اش کم میشه. همش خون باید بره سمت سرو حجم زیادمو برای بچه خوب نیس اصلا. 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

یجوری راصیش کن کوتاه کنه.تا بلنده دوس داره بلند تر بشه.کوتاهتر شد میگه کاشکی زودتر کوتاه میکردم.مثلا بهش بگو کوتاه نمیکنم فقط یکم از پایین موهات قیچی میکنم که راحتتر شونه بشه.بعد خودت یکم بیشتر کوتاه کن.هی تو دو سه مرحله اینجوری کن خودش ببینه چقدر بعدش راحتتره

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
کوتاه میکنم ۳ماهی یکبار در حد یک سانت

بیشتر کوتاه کن بعدم براش باباف موهای دختر من تا وسط کمرشه روزی یبار بیشتر برس نمیکشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

حتما بباف موهاشو موی بافته خیلی کمتر. به هم می‌ریزه 

من الآنم با اینکه 30 سالمه باز موهام مثل بچگیمه و نازک 

دائم گره میخوره باید سه چهار بار شونه کنم

یه اسپری هم هست باز کننده گره موی کودک فیروز 

قیمتی هم نداره نهایت 20 تومن ولی عالیه برا شونه کردن

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

من واسه خودم سرم آنتی فریز سینره میزنم راحت شونه میشه

واسه دخترمم بعد از حموم میزنم

الان۳/۵ساله اس تو خونه مثل تارزان میمونه

میخوایم بریم بیرون میزاره با کش جمع ش کنم و جلوش رو تل میزنه

ولی در این حد تو خونه قژقژیه که میخواد آب بخوره اول باید مو هاش رو از جلو چشمش بزنه کنار

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا