2777
2789

شما با شوهرتون بحث نداریم دعوا نداریم شوهر من خودش نصاب پردست یک ساله اومدم خونه هام هنوز پردمو نصب نکرده امشب قرار بود نصب کنه با هزار خواهش الان تا خواهرش زنگ زد گفت وای فای منو درست کن گفت ساعت ۱۱ میام منم گفتم تا نصب نکردی نرو بعدشم کلی قاطی کردم گفت داری بچمو افسرده میکنی نمیخای برو گمشو خونه پدرت 

😐😐شوهرت که بی منطقه ولی خب سعی کن خودت نصب کنی خونه پدرم بودن نصب پرده با من بود

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تو اگه نمیتونی زن و زندگیتو نگه داری و دنبال درست کردن مشکلات و وای فای بقبه ای گم شو برو خونه ننت😒😦

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

تقصیر خودتونه خیلی شل گرفتین من حتی خودمم هیچکاری نداشته باشم مادرش بگه بیا این کارو کن 

شاید نزارم

این چه اسمی بود گذاشتم    ..فضول محله و خنگ محله باهم از این کاربری استفاده میکنن مدیونین فکر کنین خنگ محله خواهرمه 😒😒
😐😐شوهرت که بی منطقه ولی خب سعی کن خودت نصب کنی خونه پدرم بودن نصب پرده با من بود

پرده پانچه دریل کاری میخواد من حاملم دیگه روم نمیشه ب مادرم زنگ بزنم میگه قرص بخور بندازش طلاق بگیر 

مردا همشون همینن😐😐

هر چقد بی اهمیت باشی

همون قدر بهتره

مرد وقتی میبینن زنا حساسن عمدا کارایی میکنن ک ناراحت شن

توام خودتو بزن بیخیالی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
پرده پانچه دریل کاری میخواد من حاملم دیگه روم نمیشه ب مادرم زنگ بزنم میگه قرص بخور بندازش طلاق بگیر& ...

چه پرو خدایا بگو پس پول بده یکی بیاد نصب کنه

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           

شوهر منم دقیقااا همینطوره؛ البته خدایی هیچ وقت فحش نمیده ها منظورم اینه که یه کاری واسه من میخواد بکنه گاهی تا شش ماه طول میکشه ولی واسه خونواده ش نهایت یه نصفه روز؛ من فکر میکنم دلش نمیخواد حرف پشت سرش باشه از طرف بقیه و کلا چون با من احساس راحتی میکنه اینجوریه ولی نمیدونه چقدر اعصابمو میریزه بهم

یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...

خوب کاری کردی محلش نده پررو هست پررو تر میشه.میگفتی خودت برو خونه ننه ات تو که از اون ها سیر نمیشی وقت زن گرفتنت نبوده.یا می گفتی از بچه ات خجالت بکش بعد یک سال نصب نکردی

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
پرده پانچه دریل کاری میخواد من حاملم دیگه روم نمیشه ب مادرم زنگ بزنم میگه قرص بخور بندازش طلاق بگیر& ...

ببین ی راه حلی میدم 

نمیدونم اثر میکنه یا نه

مردا شدیدا متنفرن ازینکه زن کار‌مردونه‌بکنه.

وقنی اومد خونه نردبون رو بردار برو بالا 

نگاهش کن

وقتی متوجهت نیس 

سعی کن خودتو اروم بندازی زمین ارووووم ها 

نزنی خودتو ناقص کنی نردبون بنداز زمین

شروع کن گریه ناله دردم میاد بچم‌طوریش نشه

برو بیمارستان تا صبح معطل شه بلکه عقلش سرجاش بیاد.

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄