nilgon98 مدیر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 748 عنوان آب دور بچم کم شده | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 18 پست سلام هفته ۲۱ هستم آب دور بچم کم شده تورو خدا هرکی تجربه داره کمکم کنه خدایا شکرت بخاطر فندق کوچولویی که بهم عیدی دادی برای سلامتیش صلوات بفرستید 1399/04/16 | 21:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilgon98 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 748 اره کاملا مشکلی نیست خیلی پیش میاد اب زیاد بخور فعالیتت کم باشه تا آب دور بچه نرمال بشه.هندونه فرامو ... انشالله دلم خیلی غصه گرفته خدایا شکرت بخاطر فندق کوچولویی که بهم عیدی دادی برای سلامتیش صلوات بفرستید
پریسا۴۶ عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 4751 انشالله دلم خیلی غصه گرفته اخه عزیزم..ناراحت نباش طبیعی حتما بچه اولت .خیلی حساس شدی نگران نباش میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
nilgon98 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 748 اخه عزیزم..ناراحت نباش طبیعی حتما بچه اولت .خیلی حساس شدی نگران نباش آره بچه اولمه خونریزی سیاه هم دارم که شیافم میذارم فایده نداره خدایا شکرت بخاطر فندق کوچولویی که بهم عیدی دادی برای سلامتیش صلوات بفرستید
پریسا۴۶ عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 4751 آره بچه اولمه خونریزی سیاه هم دارم که شیافم میذارم فایده نداره خونریزی نمیدونم من که نداشتم .حالا پیش یک دکتر هوب برو خدا بزرگ انشالله همه چی خوب پیش میره میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد