2777
2789
عنوان

تورو جون بچه هاتون کمکم کنید

202 بازدید | 16 پست

سلام خیلی حالم بده یه روان پزشک فوق العاده خوب تو مشهد بهم معرفی کنید 

حال خواهرم افتضاح خرابه 

حدود ۸ ماه پیش نوزاد ۴۰ روزشو از دست داد داغون شد باهم حامله بودیم اون تو دوران حاملگیش فشار خون خیلی بالا داشت فوبیای بیمارستان هم ک ازبچگیش داشت اصلا بخاطر فوبیای بیمارستانش فشار خون گرفت از ترس تا اینکه زایمان کرد با کلی بدبختی و زیر میزی ک سزارین شه چیزی نفهمه از لحظه زایمان تااینکه بچش دنیا اومدبا وزن یه کیلو وسیصد گرم ک نگهش داشتن تو دستگاه  همزمان کرونای لعنتی شروع شد خودمونیم از کرونا هم خیلی میترسید بخاطر همین کمتر میرفت بیمارستان بیشتر شیر میفرستاد همه چی خوب داشت پیش میرفت بچه خوب وزن میگرفت ک بخاطر سهل انگاری یه پرستار شیفت شب شیر پرید تو گلو بچه و خفه شد خواهرم دیگه رنگ شادی ندید الانم از بیمارستان میلاد شکایت کردن و حق رو ب خواهرم دادن خواهرم افسرده شد بچه منو میدید حالش خراب میشد زن حامله میدید داغون میشد ک ب چه بدبختی با چه ویاربدی و ترس بیمارستان این همه سختی کشید اخرم هیچی تا اینکه یه هفته پیش شوهر خواهروسطیم با ۳۵ سال سن ایست قلبی کرد تنها شوهر خواهرم بود ک با هممون خیلی خوب بود عین داداشمون بود بااین خواهرمم خیلی جور بودن چون افسرده شده بود زیاد باهاش حرف میزد و خونشون میرفت دیگه خواهرم داغون شد حالش از اون یکی ابجیم ک شوهرشو از دست داده داغون تره حتی از مادر دامادمون الانم فقط کارش شده گریه یه هفته اس ک نخوابیده چیزی هم نخورده توروقران اگه روانپزشک خوب و با تجربه تو مشهد میشناسید معرفی کنید داغ جوون از یه طرف حال خراب خواهرم طرف دیگه داره داغونمون میکنه برا مون دعا کنید...

وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد⁦❤️⁩💖💕💞💓⁦❣️⁩💗💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا قسم نده عزیزم خیلی کار زشتی بود، دوما نمی‌دونم و مشهدی هم نیستم ایشالا مشکلتون حل بشه

وا چ کار زشتی عزیزم ایشون الان نگران حال بد خواهرشون هستن واس همین اینجورگفتن

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

استارتر عزیز تو شرایط سختیه لطفا موضوع قسم دادنشو انقد نقد نکنید کار زشت و بدی هست ...

درسته قسم دادن کارخوبی نیست اما واقعا احتیاج به کمک داشت نادیده بگیرید لطفا 

مادرم ضربان قلب من است.