2777
2789

چرا تو اقوام ما تو مجلسا دوس دارن سر غذا درست کردن با هم رقابت دارن . سر کشیدن غذا تو مهمونیا که دیگه واویلا مثل اینکه ی اپشن احترامه واسشون ..

اونوقت سر ظرف شستن و جارو کشیدن همه غیب میشن😐😐

واقعا چرااااااا

اقوام شمام اینجوری هستن یا ما فقط ازینا داریم🤔

اللهم عجل لولیک الفرج..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خانواده ی ما نه ولی یکی از اقوام همسرم عاشق کشیدن غذاست 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

ماهم همینطور.... امان از روزی که تعارف نکنی بهشون بیان غذا بکشن.... قیامت میشه.. یا کف گیر رو محترمانه ازشون بگیری.... الله و اکبر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه ما هرکس برای خودش غذا میکشه

سر قابلمه رو میگه... مخصوصا مهمونی بزرگ.. قابلمه ای بزرگ

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یعنی چی؟ واسه مهمون غذا میکشن؟ نه ما خودمون واسه خودمون غذا میکشیم

قابلمه رو که دست به دست نمیکنین دیگه ....همون تو دیس کشیدنو منظورمه

اینا از خداشونه برن سر دیگ بشینن غذا بکشن😐

اللهم عجل لولیک الفرج..
ماهم همینطور.... امان از روزی که تعرف نکنی بهشون بیان غذا بکشن.... قیامت میشه

دقیقا ...

منم از بس این رفتاراشونو دیدم خودمم دارم مثل اونا میشم . دیشب نشستم پای دیگ مادرشوهرم البته تعارفم نزد 😐

اللهم عجل لولیک الفرج..
قابلمه رو که دست به دست نمیکنین دیگه ....همون تو دیس کشیدنو منظورمه اینا از خداشونه برن سر دیگ بشین ...

صاحبخونه غذا میکشه تو دیس دیگه  مهمون فقط تو چیدن سفره کمک میکنه، دیگه خیلی باید باهم صمیمی باشن که مهمون بره تو آشپزخونه سر قابلمه و غذا بکشه تو دیس

🖤

دقیقا ... منم از بس این رفتاراشونو دیدم خودمم دارم مثل اونا میشم . دیشب نشستم پای دیگ مادرشوهرم الب ...

خخخ... نه من برعکس... چون خیلی از این رفتار بدم میاد کلا خودمو کنار میکشم