2777
2789

سلام بچع ها،پوستم خشک و گندمی هستش یه کرم گریم معرفی کنید لطفا که پوشش دهیش عالی باشه

ممنون 😄

تاپیک سارا مامان امیرپرهام پیج آرایشی داره 

@سارا_مامان_امیر_پرهام1

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

از این سایت ها خرید میکنم همشون هم مهتبر هستن

زنونه

خانومی

موتن رو

سورکاو

فرمژه

آنلاین شاپ هم دارم کانال تلگرام هست قیمت هاش کمه چون تو آف سایت های خارجی خرید میکنه و طول میکشه دستت برسه

اگر خواستی بگو بهت بدم آدرسش رو

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون میشم بدی بهم ادرسشو❤

این خرید آمریکا و ترکیه : https://t.me/joinchat/NAr4U1b8Xn4kopDhk331ig

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خیلی ممنون میشم بدی بهم ادرسشو❤

اینم خرید کره و چین : https://t.me/joinchat/NAr4U1lEj49iOQKsSadxdw

خیالتم راحت باشه استارتر خودم صاحبش نیستم که الکی تبلیغات کنم😁

ازشون خرید کردم خیلی راضیم

قیمتاشون خیلی مفته فقط باید صبور باشی تا محصول برسه ایران برات پست کنن

خیالتم راحت باشه استارتر خودم صاحبش نیستم که الکی تبلیغات کنم😁 ازشون خرید کردم خیلی راضیم قیمتاشو ...

ممنون عزیز لطف کردی

من هیچ پیج و کانالی رو نمیشناسم گفتم از شماها کمک بگیرم

ممنون عزیز لطف کردی من هیچ پیج و کانالی رو نمیشناسم گفتم از شماها کمک بگیرم

فقط بگم بهت همه محصولاتشون اصل هست

پیج و کانال محصولات فیک نرو اصلا چون فقط به پوستت آسیب میزنن