2777
2789

تو بهمن تخمک کشی کردم ... کرونا اجازه نداد کارمو پیش ببرم حالا می خوام برم واسه کارای قبل از انتقال ، اونایی که تجربشو دارن بیان لطفا ، تازه تصمیم به انتقال گرفتم لطفا بگین باید چه کار کنم چه کارهایی باید انجام بدم چه از نظر نوع تغذیه و چه از نظر نوع چکاپایی که باید انجام بدم . ....

چیزای گرم خیلی خیلی کم بخور

از دکترت مشاوره تغذیه بگیر

تغذیه خیلی مهمه 

یادم نیس خواهرم چی می‌خورد 

اما بار اول به خاطر خوردن گرمی جنین هاش نموند

بار دوم به خاطر استرس نموند

خداروشکر بار سوم نتیجه دید 

امیدوارم همه نتیجه بگیرن

خیلی دوران سختیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم زینبیه بود

زینبیه عالی هست دکتراش

حتما برو بهت بگم چی بخور چی نخور

استرس نداشته باش 

کار اصلا نکن

داروهات ب موقع بخور 

از نت استفاده نکن 

استراحت مطلق باش 

میوه بخور مثه سیب. پرتغال شیرین هندوانه

چیزای گرم خیلی خیلی کم بخور از دکترت مشاوره تغذیه بگیر تغذیه خیلی مهمه  یادم نیس خواهرم چی م ...

سلام عزیزم ممنون 

می گم می شه لطفا بگین خواهرتون چند سالشون بود موقع ivf  و اینکه آیا دوره بارداری سختی داشتن یا خیر ؟؟؟

سلام عزیزم ممنون  می گم می شه لطفا بگین خواهرتون چند سالشون بود موقع ivf  و اینکه آیا دور ...

خواهرم بعد نه سال باردار شد

و  بیست شش سالشون بود 

زود ازدواج کرد

رفت بیمارستان دیگه ایی براش نموند 

آخرین بار زینبیه نتیجه دید 

چند تا از دوساش هم تو زینبیه نتیجه گرفتن خداروشکر 

دوره بارداری‌ اش خیلی سخت بود

اولش دوقلو داشت ک یکیش سقط شد

خونریزی داشت اما رسیدگی کرد و خوب شد

چون استرس داشتیم این نه ماه نه سال گذشت برای هممون

سلام عزیزم 

میدونم زمان زیادی از این تاپیکت گذشته میخواستم بپرسم نتیجه ی انتقالتون چی شد؟

باردارشدید؟

منم باید تو زینبیه ای وی اف انجام بدم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️