2777
2789
عنوان

تو رو خدا دورهمی نگیرید

169 بازدید | 16 پست

بچه  ها

خواهش  میکنم  دورهمی  نگیرید😢

خواهش  میکنم  عروسی  نگیرید😢

خواهش  میکنم  در  هیچ  مراسم  عروسی  شرکت  نکنید (نگید شرکت  نکنم  از دستم  ناراحت  میشن  به  سلامتی  خودتون  و خونوادتون  فکر کنید)

خواهش  میکنم....

حال کشورمون  خوب  نیست

😭😭😭😭

وایییی  که  چقدر  حالم  از بی فکری  بقیه  بد شده

چقدر ناراحت  میشم  هم  وطن هام  به خاطر شرکت در مراسم  ها  آلوده  شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو گوش شنوا.میگن ما رعایت میکنیم

انگار ما دلمون مهمونی وخرید ودورهمی نمیخاد،یا مثلا فامیل واشنا نداریم که بریم سر بزنیم،دلمون برا خانوادمون تنگ نمیشه،مسافرت نمیخایم

حق الناس که میگن همینه

گوش نميدن كه! واسشون مهم نيست . بابا بشينيد تو خونه هاتون ديگهههههههه همه رو گرفتار كرديد

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
کو گوش شنوا.میگن ما رعایت میکنیم انگار ما دلمون مهمونی وخرید ودورهمی نمیخاد،یا مثلا فامیل واشنا ندا ...

الان  دقیقا  از اسفند بدتر شدهههه

ولی  هیچی رعایت  نمیکنن

من  فامیلهای  خودمم  رعایت  نمیکنن  هر چی میگم

اضافه کنم تورو خدا اگر احتمال بیماری هم میدین بمونید خونه یا برید ازمایش.سرتون رو نندازین نرین سر کا ...

اره  دقیقااااا

یه خبرگزاری زده  بود  عروس  یه هفته  قبل عروسی  علائم  سرماخوردگی داشته  و توجه  نکرده  و عروسی  گرفت و متاسفانه  خیلیا  مریض  شدن داخل  عروسیش

گوش نميدن كه! واسشون مهم نيست . بابا بشينيد تو خونه هاتون ديگهههههههه همه رو گرفتار كرديد

جالبه  اصلااااا  قانع  نمیشن..

دلم  میسوزه  از اینکه  من  رعایت کنم  ولی بقیه  رعایت نکنن  هیچ فایده  ای نداره

مردم هر بلایی سرشون  بیاد حقشووونه .

در شهر من هرروز عروسی هستش .  اونم چند شبانه روز .

همه هم میرن . هیچ کس جا نمی مونه .

دیشب عروسی دختر دایی همسرم بود . هر کی رو دعوت کرده بودن رفته بود . 

حتی خواهر شوهرم که بشدت ترسوعه و به خاطر کرونا افسرده شده بود اونم با بچه هاش رفته بود .

بدبخت ماییییم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
مردم هر بلایی سرشون  بیاد حقشووونه . در شهر من هرروز عروسی هستش .  اونم چند شبانه روز ...

ای  بابا.....

من  الان  مامانم  گفت  یه  روستایی اطراف  ما  عروسی  گرفتن  نصف  روستا  درگیر شدن  حال یه  نفر خیلی بدههه

ای  بابا..... من  الان  مامانم  گفت  یه  روستایی اطراف  ما   ...

تو تاپیک بغلی استارتر غصه میخوره نمیتونه عروسی بگیره دوستمون نظر داده کم جمعیت بگیر .میگیم چرا تشویق میکنی به کار اشتباه.میگه من به شما نظر ندادم.هنوز نمی فهمن هر یک نفر میتونه بقیه رو مبتلا کنه و بقیه میرن تو جامعه یه عده بی گناه رو مبتلا میکنن