2777
2789

لوله چپ باز لوله راست بسته الان خیلی وقت اقدامم باردار نشدم😔😔😔

خدایا شکرت خودت کمکم کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لوله هام بازه اما تخمدان چپم کلا کار نمیکنه، ذخیرم کمه...

باردار شدم

خدابزرگه😊

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
از کجا فهمیدی با راست یاچپه برای من راستم بسته ست

منم راستم بستس با جپ هم نتونستم باردار شم دكترم گفت ضخامت رحمت مناسب نيس تهمك إزاد نميشه بايد سه دوره قرص حلوگيري بخوري

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔
ممنونم عزیزم برام دعا کن منم بشم دوسال تو انتظارم

انشالله به زودی زود دلت شاد میشه توهم دعا کن خواسته ی من با تقدیری که خدا برام نوشته یکی باشه

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...
منم راستم بستس با جپ هم نتونستم باردار شم دكترم گفت ضخامت رحمت مناسب نيس تهمك إزاد نميشه بايد سه دور ...

منم موفق نشدم..نرفتی لوله ت رو باز کنی؟؟من چون نه هزینه ش رو دارم نه جراتشو فعلا همینجوری وایسادم تا ببینم خدا چی مخاد  برامون ....تخمک چپ منم فعال نیست زیاد دل بخاهی فولیکول داره

خدایا شکرت خودت کمکم کن