2777
2789
عنوان

اقدام واسه بچه دوم

391 بازدید | 26 پست

خانوما پسرم ۴ سالشه چندماه قبل خواستیم بریم اقدام ک این بحث کرونا پیش اومدودیگ منصرف شدیم الان بازم وسوسه شدم بریم اقدام ولی یجورایی میترسم از این کرونا بنظرتون کاردرستیه یا بیخیال شم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرونا باهامون هست. گلم من بودم اقدام‌میکردم. باید با شرایط کردنا کنار اومد. به سال دوسال سع سال

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
والا من خودم برا اقدام اولم موندم...قرار بود اسفند اقدام کنیم...تا الان کاری نکردیم 

الان چکار میکنی؟😭😭😭

دکتر به من گفت باید اقدام کنی... الان یه مشکلی پیش اومده که باید برای شکایت و این چیزا هر روزم برم دادگاه 😭😭😭😭😭

نه چرا آخه چیلی خوبه بعد سن پسرت می‌ره بالا اختلاف شون زیاد میشه و همو درک نمیکنن

من و خواهرم ۸ سال اختلاف سنی داریم اصلا هم هیچ مشکلی با هم نداشتیم... بر عکس تمام کسایی که تو فامیل و همسایه دیدم بچه ها تقریبا نزدیک به هم هستند هر روزززززرر دارن با هم دعوا میکنند

مامان منم تو اقدام برای بچه سوم

ماشاله ب مامانت😘نه من خداییش منو همسرم اگ ب بچه دوم فک میکنیم فقط ب خاطر پسرم هستش دوس دارم تنها نباشه چ الان چ بعدا ولی خب کرونام یجورایی دستو پامو میلرزونه