2777
2789
عنوان

هایمنکتومی

685 بازدید | 1 پست

من هفته پیش این عمل انجام دادم چون خودم قبلش خیلی دنبال اطلاعات راجبش بودم حالا تصمیم گرفتم تجربمو اینجا بگم تا اگه کسی نیاز داشت  استفاده کنه 

این عمل برای خانم هایی هست که بکارتشون خیلی ضخیمه و به طور طبیعی از بین نمیره و باید جراحی بشن

البته خیلی باید دقت کرد وبا دکتر زنان مشورت کرد تا متوجه بشین مشکل از بکارت نه شما چون اگه واژینیسموس باشین با این عمل مشکل حل نمیشه 

عمل من تو بیمارستان محب کوثر بود و با بیهوشی کامل که بیهوشی کمتر از یک ساعت بود البته برای من که بیهوش شدم فک کنم یک ثانیه ام حس نشد

بعدشم تو ریکاوری به هوش اومدم که یه کوچولو سوزش داشتم ولی وقتی رفتیم بخش بهم سرم زدن که دیگه سوزشم نداشتم همون روزم مرخص شدم ولی گفتن تا زمانی که ا د را ر نکنی مرخص نمیشی که من خیلی زود حل کردم قضیه رو و اونم سوزش نداشت  

قبلش رفته بودم مطب که قرار بود با بیحسی انجام بشه قیمتش دومیلیون و دویست هزار گفت دکتره ولی من چون بیمه تکمیلی داشتم تصمیم گرفتم برم بیمارستان که اونجا گفتن میشه بین سه تا چهار میلیون که ۹۵ درصدش بیممون میداد اما نهایتا شد یک میلیون و نهصد که ما فقط ۲۵۰۰۰ تومن دادیم بقیشو بیمه داد 😀

عمل کاملا بدون درد بود و من الکی خودمو شش ماه اذیت کردم شماام اگه این مشکل داشتین فورا به پزشک زنان مراجعه کنید و خودتون بیخود عذاب ندین !

به همین سادگی