2777
2789
خودمم میخوام .اگه گفتن بلایک

😶😶😶کسی رو تا حالا بهت پیشنهاد ندادن؟من چندماه پیش بخاطر سهل انگاری کادر درمان شهرکرد،بچه ای ک با هزار دارودرمان دکترای اصفهانی گیرم اومد از بین رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😶😶😶کسی رو تا حالا بهت پیشنهاد ندادن؟من چندماه پیش بخاطر سهل انگاری کادر درمان شهرکرد،بچه ای ک با ...

کدوم بیمارستان؟ من رفتم هاجر نزدیک بود بچه منم بکشن اونجا کشتارگاهه کاش میرفتی فرخشهر

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
کدوم بیمارستان؟ من رفتم هاجر نزدیک بود بچه منم بکشن اونجا کشتارگاهه کاش میرفتی فرخشهر

هاجر....ساعت ۶ صبح بود سوهرم سرکار بود منم ی بچه کوچیک تو دستم بود،،،رفتم هاجر.فقط لکه بینی داشتم(برا دخترمم خونریزی داشتم ولی اونموقع اصفهان بودم دکتر نذاشت سقط شه)از بس معاینه ام کردن افتادم خونریزی،ن قرص ن امپول بهم ندادن...گفتن سونو کنید برام گفتن باید بستری شی.گفتم میشم گفتن ن برو بیرون،۶ صبح ی روز خیلی سرد طمستونی کجا سونو باز بود اخه؟تا ۹ دنبال سونو بودم اولی هم خودمو فرستادن ولی قبل سونو باید میرقتم دستشویی همین ک رفتم لخته بزرگ ازم افتاد،،،تو سونو فقط جفت مونده بود

هاجر....ساعت ۶ صبح بود سوهرم سرکار بود منم ی بچه کوچیک تو دستم بود،،،رفتم هاجر.فقط لکه بینی داشتم(بر ...

ای بابا چه بد . منم دلم ۳۴ هفته دلم درد گرفت رفتم اونجا بستریم کردن ۱۰۰ بارم معاینم کردن تا بچم شبش بدنیا اومد. حالا من به خیال این رفته بودم که امپولی چیزی بزنن خوب شم و برگردم. موقع زایمان هم که نگم برات چیکار کردن ..

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩