2777
2789
عنوان

ی لحظه لطفا!!!سونو قلب

96 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من ۳۰ اردیبهشت اخرین پریودم بود .دکتر برا ۲۴ برام سونو قلب نوشته ..بنظرتون اون موقع خوبه برم‌اخه از اخرین روز پریودم میشه ۸ هفته ولی خب سونو گرافی ک از روز لقاح حساب میکنه امکان داره دیده نشه 

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

خوبه تاریخش

دوره هات مرتب بوده؟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
خوبه تاریخش دوره هات مرتب بوده؟

اره چند ماهه با دوفاستون مرتب شده بود.همش ترس دارم هی میگم از اون تاریخ دیرتر برم

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چند ماهه با دوفاستون مرتب شده بود.همش ترس دارم هی میگم از اون تاریخ دیرتر برم

نه نگران‌نباش خوبه ۸ هفته

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
نه نگران‌نباش خوبه ۸ هفته

ممنون عزیزم