2777
2789

هوم؟حتی مثلن یه مورد جزیی هم بوده بگین 

یا مثلن تو خانواده ، خواهر برادرتون چجوری باهاتون رفتار کنن قند تو دلتون اب میشه ک چقد دوستون داره و بهتون احترام میذاره؟

کلن موارد مرتبط و بگین

مثلن من خودم خیلی خوشم میاد وقتی برای پدر مادر ضمیر جمع استفاده میشه 

یا مثلن وقتی میگم ا فلان نقاشی یا...خوشم میاد بعد با مناسبت یا بی مناسبت واسم یه کارت پستال با اون طرح میخرن بیشتر از هزارتا کادو گرون واسم ارزشمنده چون حس میکنم بهم اهمیت میدن ک ب حرفام توجه کردن

من پدر مادرم خیلی مودب بودن

پدرم به رحمت خدا رفت

پزشک متخصص بود استاد دانشگاه و خیلی مقامای مهم ولی به کارگر حمال ساختمون می‌گفت استاد

لقمه می‌گرفت با دستاش حین کار دهنشون میذاشت

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمون نوازی 

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

شوهرم کاری میکنم خیلی تشکر میکنه من اوایل اینجوری نبودم ولی الان من هرکاری شوهرم بکنه هرچند کوچیک ازش تشکر می کنم یا مثلا آخر روز بهش میگم چقدر ممنونم که فلان کارو کردی و خیلی خوشحال میشه که زحمتاش به چشم میاد 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

پول داشت ولی لباس معمولی میپوشید می‌گفت وقتی میری بین مردم بابد عین مردم باشی

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
من پدر مادرم خیلی مودب بودن پدرم به رحمت خدا رفت پزشک متخصص بود استاد دانشگاه و خیلی مقامای مهم ول ...

خدا رحمتشون کنه چقد فهمیده

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

دختر خاله شوهرم دوسالشه نشسته بود پشتت ب من بود بعد دایی شوهرم بهش گفت زهرا خانوم چرا پشت کردی به فارن خانم. 

حالا بچه دوساله ک این چیزا نمی‌فهمه اما این حرف ایی همسرم یعنی برا من احترام قاعله 

خداوندا تورا کم داشتن سخت است.  ... 
من پدر مادرم خیلی مودب بودن پدرم به رحمت خدا رفت پزشک متخصص بود استاد دانشگاه و خیلی مقامای مهم ول ...

خدا رحمتشون کنه 

روحشون شاد اینقدر با معرفت بودن که ارزش کارگر و می‌دیدن

همیشه عشقباشد ، همیشه برکت 🌹

زندایی من 35 ساله عروس خانوادمون پشت بچه یه ساله هم شما شما حرف میزنه همه رو به خانم یا آقاصدا میزنه حتی پشت سر

همه ی فامیل بهش احترام میزارن خیلی زیاد احترام داره خیلییییی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

روحشون قرین رحمت 

چقد روح بزرگی داشتن واقعن روحشون بزرگتر از مقامشون بوده 

خیلی خوشم اومد انشاالله اون دنیا هم به اندازه این روح بزرگ و با لیاقتشون عروج کنن که مطمینم به خود خدا میرسن   

پدر شوهر من نمیذاش دندون مصنوعیشو کسی ببینه

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉