2777
2789
عنوان

مادری که افسرده شده

737 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها. ی بچه دارم که مغزش صافه. خیلی داره زجر میکشه وقتی میبینمش دلم میخواد بمیرم. هیچ کسم نیس بیاد یکم دلداریم بده. نمیدونم چم شده آرزوی مرگ اونو میکنم آرزوی مرگ خودمو میکنم.  دکترا میگن معلوم نیس کجاهاش اثر می ذاره با گذشت زمان معلوم میشه دلم  نمیخواد بچمو اینجوری ببینم...

خدا خودت بهمون رحم کن تو فقط میتونی خودت ارومم کن ک باهاش کنار بیام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی ناراحت شدم.ببین ما ایرانیا ی دکتر داریم که اسمش امام رضاس.عکس پنجره فولادشو از گوگل سرچ کن بزار جلوت و با دلی شکسته از اقا طلب شفای بچتو بکن.ان شاالله که جواب میده.منم دعا کن.فقط امیدوار باش که حاجتروا میشی

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

عزیزای من مغزش تاخوردگی نداره . واسه همین ارتباط بین مغزش خیلی کمه. اوایل بارداری روزه بودم بعدش فهمیدم دوقلو باردارم توی اینترنت ک خوندم اگر گرسنگی بکشی رو مغز و عصبش اثر میذاره الان من موندم با ی دنیا عذاب وجدان  

وقتی تشنج میکنه دلم میخواد بمیرم بعضی وقتا بعضی وقتا هم خیلی بی احساس میشم. یعنی  ی حوری درونم غوغاس. نمیتونم فک کنم و تصمیم بگیرم .بعضی وقتا میگم بهش فک نکن تو هم مث بقیه ولی بعضی وقتا بدجوری حالم خراب میشه

خدا هیچ کسی رو با فرزندش آزمایش نکنه 

اشک تو چشام حلقه زده ...

قربون دل شکسته ات برم ... از خدا شفاشو میخوام ... دست ب دامن اقا امام رضا شو گلم ...

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
[QUOTE=144525784]خدا هیچ کسی رو با فرزندش آزمایش نکنه  اشک تو چشام حلقه زده ... قربون دل شکسته ...

خدا بزرگه جان دلم ... 

میفهمم چقد خسته و ناامیدی 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇