عزیزم شوهر منم محبت کلامی اصلا بلد نیست یا بلدهو نمیخواد نشون بده منم اوایل خیلی حساس بودمو همش دلخور میشدم ولی الان دیگه عادت کردم به خودشم میگم میگه من عملی نشون میدم پس بهتره زیاد خودتو درگیر این موضوع نکنی واسه حاملگیتم نمیدونم ماه چندمی ولی با زور نمیشه کاری کرد بهتره بعضی شبا بهش بگی دلم بغل میخواد بغلم میکنی دیگه چیزی نگو شاید بهتر بشه یا من همسرم خوابش خیلی بیاد یا دلخور باشه یا فکرش درگیر باشه بغلم نمیکنه بلاخره الان چون حامله ای حتما حساسیتاتم بیشتر شده هرچی باشه ما زنیم چیکار میشه کرد روحیاتمون حساس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو بارداری آدم حساستر میشه عزیزم کوچولوتون که به دنیا بیا د دیگه وقت نداری فکر کنی
الآنم ی دختر دارم شوهرم ب فکر بچشم نیست میذاره با ناراحتی بخوابم یادمه همیشه میگفت هر شب دعا میکنم تو زندگی برات کم ندارم نمیذارم شبا با ناراحتی بخابی چقدر بده انتظار نداشتن از کسی که بخاطر اخلاق و عشقش باهاش ازدواج کردی
ممنون عزیزم همین ک یه طرفین اذیتم میکنم آخه زورم میاد زنای ولی ک فقط ب فکر تیغ زدن شوهراشونن زندگی ب ...
اصلا این فکرارو نکن هرکسی زندگی خودشو داره هیچکدوم ماها زندگیامون اخلاقامون شبیه هم نیست .مطمعن باش همه تو زندگیاشون یه مشکلی دارنو بروز نمیدن یا خیلیا فقط نقش بازی میکنن .نمیدونم چقدر که ازدواج کردی ولی من هنوز یکسالم نشده ولی از من به تو نصیحت خودتو شوهرتو با کسی مقایسه نکن اگه شوهرت میخواد بهش محبت کنی محبت کن چه اشکال داره اولش سخته ولی عادت میشه تو اگه دوستش داری که میدونم داری بخاطر دل خودت محبت کن مطمعن باش خوشش میاد نیاز نیست ۲۴ ساعته محبت کنی هرموقع تو موقعیت خودش
الآنم ی دختر دارم شوهرم ب فکر بچشم نیست میذاره با ناراحتی بخوابم یادمه همیشه میگفت هر شب دعا میکنم ...
میفهمم ازداواجی که با عشق باشه انتظارات بیشتری ایجاد میکنه .ولی باید قبول کنین گذر زمان روابط رو عادی میکنه البته مردا هم مشکلات زیادی دارن از اون بعد هم نگاه کنین به قضیه
اصلا این فکرارو نکن هرکسی زندگی خودشو داره هیچکدوم ماها زندگیامون اخلاقامون شبیه هم نیست .مطمعن باش ...
من ۵ ساله ازدواج کردم مرداد بعد از یه مدت خسته میشن دیگه نمیتونن پا ب پات بیان شوهر مهمه انگار دلزدست از من کاریشما نمیشه کرد خیلی از مادرش میترسم یه وسیلشو جرات ندارم بگیره حالا من همه چیمو در اختیارش میذارم بازم پرو وقتی آروم باهاش حرف میزنم از نیازام میگم اما اون هیچوقت تغییر نمیکنه منم باید بسازم با یه شوهر سرو بی روح دوسش ندارم
موقعیت اقتصادیتون خوبه بلاخره مردا هرموقع دچار کمبود پولو بشن همش تو فکر میرن همه فکرو ذهنشون به یه سمت دیگه میره . ولی اگه در کل میبینی اوضاع خرابه دوست داری زندگیتو نجات بدی بنظرم برین مشاوره شاید اینطور بهتر باشه توکلت به خدا باشه از خدا کمک بخواه انشاالله که همه چی درست میشه