2777
2789

من هیچی سر در نمیارم خیلی پیچیده ست

یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه...بعد دوستت نداشته باشه...بعد دوباره دوستت داشته باشه...یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه...دوستت داشته باشه...دوستت داشته باشه...و بعد دیگه هیچ وقت دوستت نداشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=144515646]بپرس سوالتو عزیزم[/QUOTEمن تو شهرستانم اینجا نمیتونم کلاس بورس برم از طرفی هم دوس دارم یاد بگیدم و مستقل باشم ماهر بشم تو این کار از بیکاری بدم میاد .شما تو این زمینه موفق بودید چحوری شروع کردید 

میخوام وارد بورس بشم بدونم چه سهامی سود آوره

عزیزم برای اول راه بهتره همه ی عرضه اولیه هارو خربداری کنی و حتما موقع سفارش بالاترین قیمت رو براش بزن .

بعد از اون اگه نمیتونی کلاس بری با مبلغ های کم از کانال های معتبر سیگنالهای رایگان که میگن رو خرید کن تا چند ماه با سهم ها بازی کن یکم راه میوفتی و یکم سود میکنی.بعدش بنظر من از همون پولی که دراوردی برو کلاس.اما اگه پول کلاس رو نداری ۳تا استاد رو انتخاب کن بشین از مقدماتی فیلم های اموزشیشونو ببین.میگم ۳تا استاد چون بهتر یاد میگیری و هر استاد یه سری تنکات رو بهت اموزش میده.من خودم کلاس نرفتم هنوز.با فیلم ها خیلی چیزارو یاد گرفتم.

اهان من توی یه کانالم ویس اموزشی میذاره.ویس هاهم خوبن‌

ببخشین این که میگن مثلا من با این سهم مجمع برم یا نه چجوریه ؟یعنی خودشون حضوری تو اون جلسه شرکت کنن؟

وقتی یک سهم میره مجمع برای چند روز بسته میشه ینی نه خرید میشه نه فروش تا زمانی که سازمان بورس سهم رو دوباره باز کنه.اینکه مجمع چی باشه تاثیرات متفاوتی روی سهم میذاره.من معمولا بعد مجمع ها سود کردم.اما اینم هست بعضی وقتا سهمی بسته میشه دیگه باز شدنش بازی درمیاره.اینکه تو سهمی رو قبل از برگزاری مجمع نفروشی و نگهداری کنی میشه رفتن به مجمع.

مرسی برا توضیحت گلم .از کی شروع کردی سرمایه اولیه زیاد گذاشتی

من تقریبا از دی و بهمن سال گذشته شروع کردم با مبلغ خیلی کم.من ماهانه ۲۵۰از شوهرم تو جیبی میگرفتم همونو تو بورس سهام میخریدم حدود ۵۰۰هم از قبلش داشتم توی یه حسابم.