2777
2789
[QUOTE=144467878]دکتر همایون عباسی اصفهان خیلی معروفه[/QUO مطبش همون روز بریم نوبت میدن؟ چون از بند ...

نه اینترنت بزن دکتر عباسی سایتش میاد نوبت اینترنتی بگیر شب قبلش ۹شب بازمیشه نوبت دهی.شما راهتون دوره یزدبهتون نزدیک تره.ناباروری یزد شنیدم خیلی خوبه قیمتاش هم میگن کمتره

یا رب العالمین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اینترنت بزن دکتر عباسی سایتش میاد نوبت اینترنتی بگیر شب قبلش ۹شب بازمیشه نوبت دهی.شما راهتون دوره ...

مرسی از راهنماییت عزیزم اونجا رفتم راضی نیستم ؛ شما همسرتون تمام آزمایشاتش خوب بود ؟ فقط آزمایش اسپرمش صفر بود؟ همسر من همه آزمایشاتش خوب بود فقط پرولاکتین بالا بود ؛ آزمایش ژنتیک خوب ؛ سونو بیضه و رکتال و همه چی خوب بود ؛ یعنی ممکنه بخاطر پرولاکتین صفر باشه اسپرمش

شما ای وی اف شدی؟

ما خیلی انجام دادیم دکترا نا امیدمون کردن تا اینکه خدا طبیعی بهمون نی نی داد الان باردارم 

تاپیک آخرم و بخون

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
مرسی از راهنماییت عزیزم اونجا رفتم راضی نیستم ؛ شما همسرتون تمام آزمایشاتش خوب بود ؟ فقط آزمایش اسپر ...

یزد یه مرکز دیکه هست خیلی خوبه  چند سالته  ..میهای از دوسنم بپرسم اسمشو

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
مرسی از راهنماییت عزیزم اونجا رفتم راضی نیستم ؛ شما همسرتون تمام آزمایشاتش خوب بود ؟ فقط آزمایش اسپر ...

دکتر از شوهرم سونو وازمایش نگرفت .البته چندسال پیش رفتیم پیشش سونو وازمایش نوشت انجام دادیم ولی پیگیری نکردیم من بچه نمیخواستم گفتم زوده. .هفته قبل رفتیم پیشش فقط همینکاراگفت امروزهم جوابا دید گفت برامیکروخوبه.

یا رب العالمین

من‌ همه چیم اوکی هست ‌و یه دختر ۸ ساله دارم 

هر ماه فولیکول های خوب بالای ۱۸ دارم دو‌یا سه تا 

همسرم هم اوکی هست 

مشکلی نداره 

سه تا ای یو ای منفی داشتم 

به نظرتون احتمال اینکه ای وی اف جواب بده هست ؟!