2777
2789
عنوان

روغن ماکادامیابرای مژه وابرو

570 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من روغن ماکادامیا برای پرپشتی و بلندی مژه و ابروهام خریدم اصلم هست کسی تجربه استفاده ازش رو داره ؟؟؟راستش من بورم هر راهی برای پرپشتی و خوشگل کردن ابروهام و مژه هام امتحان کردم متاسفانه فایده نداشت

تجربه شما چی بوده؟؟؟ممنون میشم بفرمایید 😃😊

می آید هر آنچه باید 🌱
روغن کرچک شنیدم تیره میکنه منم گرفتم ده دوازده روزه استفاده میکنم. ولی اون چیزی که نی نی سایتا میگن ...

آره منم روغن کرچک به خالم گفتم درست کنه برام که دستسازم باشه ولی حساسیت داشتم انگاری ریزش مژه و ابرو گرفتم متاسفانه 😞تازه از یه دکتری که آشنامونه شنیدم که کرچک اگر به داخل چشم بره خیلی مضره منم ولش کردم شمام با احتیاط مصرف کنید لطفاً

می آید هر آنچه باید 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم روغن کرچک به خالم گفتم درست کنه برام که دستسازم باشه ولی حساسیت داشتم انگاری ریزش مژه و ابرو ...

نه اینجوری نیست من نمیدونستم چند شب رفته بود تو چشمم صبح حس میکردم چشمم شفاف شده. بعد تونت زدم نوشته بود تو قدیم ملکه های مصر برا روشن شدن چشم استفاده میکردن

نه اینجوری نیست من نمیدونستم چند شب رفته بود تو چشمم صبح حس میکردم چشمم شفاف شده. بعد تونت زدم نوشته ...

والا دکتر گفت منم دیدم فایده نداره استفاده نکردم انداختم دور 😡اما الآن ماکادامیا خریدم از امشب میزنم نتیجه رو بهتون میگم حتماً خداکنه نتیجه بده 😀

می آید هر آنچه باید 🌱
انشالله نتیجه بگیری

همچنین شما 😊راستی من شنیدم قرص ال دی یا اچ دی فکر کنم پودر کنید بریزید به داخل روغنتون تاثیرش بیشتر میشه شما یه مدت استفاده کنید  

می آید هر آنچه باید 🌱