2777
2789

من تواینجادیدم یکی تو ده هفته تشکیل شده بود قلب بچش. تازه بود ک نگران بود چن وقته پیش دیدم.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن یه سری از بچه ها مغزشون زودتر از قلبشون تشکیل میشه که اینها در آینده بچه های نابغه ای میشن😍

خب نگفت ک مغزش تشکیل شده

(گروه نارنجی🍁)وزن فعلی:۹۰😑وزن هدف:۷۰😎
خب نگفت ک مغزش تشکیل شده

نمیگن که.....

اصولا تو ۷ هفته باید تشکیل بشه که میرن سونو میگن قلب نداره ،دکترا هم سریع میگن باید کورتاژ بشه ولی باید چند هفته صبر کنی اگر ایندفعه صدای قلب شنیده شد یعنی مغزش زودتر تشکیل شده

نمیگن که..... اصولا تو ۷ هفته باید تشکیل بشه که میرن سونو میگن قلب نداره ،دکترا هم سریع میگن باید ک ...

گفت سلولهاش تشکیل شده ولی ضربان نداره وقلب نمیزنه😥😔

(گروه نارنجی🍁)وزن فعلی:۹۰😑وزن هدف:۷۰😎
گفت سلولهاش تشکیل شده ولی ضربان نداره وقلب نمیزنه😥😔

انشاءلله که تو هفته های بعد صدای قلبشو هم میشنوی.

من پارسال باردار شدم بهم گفتن قلب نداره ولی من تا یک ماه بعدشم صبر کردم البته برا من نموند ولی از خیلیا شنیده بودم که بچه ی اونها دیرتر قلبشون تشکیل شده.

نگرانی و استرس برات خوب نیست توکلت به خدا باشه،هرچی خدا بخواد همون میشه

نفهمیدین چیشد دیگه

تو ۸هفته بود ک دکتر سونوش کرد گفت قلب بچت تشکیل نشده بارداریت پوچه،دوهفته دیگه بیا اگرم بازم نبود باید سقط کنی.

ازاونجایی ک خدا خواسته بود قلب بچش تو ده هفته تشکیل شده بود.

دکتر گفته بود بخاطر تاخیر تو لقاح ی وقتایی این اتفاق میفته.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
نمیگن که..... اصولا تو ۷ هفته باید تشکیل بشه که میرن سونو میگن قلب نداره ،دکترا هم سریع میگن باید ک ...

اینجور بچه ها معزسون زودترازقلبشون  تشکیل میشه ،ک مبگن اینا نخبه میشن.خیلی باهوش تر ازبقیه بچه ها میشن.