یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو دکترش که از وزنش راضیه و گفته ناراحتی من رو شیرم و بچم تاثیر بد می ذاره
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
مادر بزرگ منم تا موقع مرگش که من 12 سالم بود همین بود گیر دادناش به لاغری من تمومی نداشت تو خونه همش بابام با مامان درحال جنگ بود ک این چرا چاق نمیشه .
بهترین جواب بی توجهی و بی محلیه هرچی بگی بیشتر سعی میکنه بحث کنه .
چهارماهشه .هشت کیلو عالیه که دخترمن هفت ماهگی تازه شده بود۷۴۰۰.به منم زمین اسمون میگفتن چیکارکنم خودمم دس تنها ایتقدر گریه میکردم ولی اشتباه کردم اون روزا روبه خودم زهرمارکردم.الان بچم ۴سالشه شیرین زبونه انداره همسناشه.اصلن به شیراینا نیس به ژنتیکه من خیلی درمورداین موضوع تحقیق کردم یه مادرازهمون شیرخودش به دوتابچش میده یکی تپله یکی لاغرترمیشه