2777
2789

بچه من ۴ماهشع و ریزه ولی تو استخوناش پره ۸ کیلوعه دکترش میگه یه کیلو اضافه داره مادرشوهرمم همش میگه تو شیرت قوی نیست و این بچه اصلا بزرگ نمیشه البته یبار بهش گفتم شیر من قویه یا قوی نیست ب کسی ربط نداره دیگه ازاونموقعه نگفت شیرت قوی نیست ولی همش تا مارو میبینه میگه این بچه یزرس اصلا چاق نمیشه هی انگار یه ماهشه دیگه دیوونم کرده منم خیلی ناراحت میشم چشمشونم بده اگع بگم وزنش اینهمس شاید چشمش بزنن چی جوابشو بدم ک دیگه نگه پیش همه میشینه میگه این بچه هی هیچی نمیشه انگار پیفه وقتی بلندش میکنی درحالی ک وقتی برش میداری ماشالله خیلی سنگینه یه جواب دندون شکن بگین بهش بگم

اولین عشقم همسرم آخریشم پسرم💞💙👼                   بااینکع داستان منو بدنوشتی ولی تو هنوزم "خدای"خوب منی❣❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دکترش که از وزنش راضیه و گفته ناراحتی من رو شیرم و بچم تاثیر بد می ذاره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

مادر بزرگ منم تا موقع مرگش که من 12 سالم بود همین بود گیر دادناش به لاغری من تمومی نداشت تو خونه همش بابام با مامان درحال جنگ بود ک این چرا چاق نمیشه .

بهترین جواب بی توجهی و بی محلیه هرچی بگی بیشتر سعی میکنه بحث کنه . 

وا بگو چشماتون مگه ترازوعه؟ میبرمش کنترل قد و وزن میگن رشدش عادیه

دیگه دیوونم کرده بخدا چهارماهه همش میگه

اولین عشقم همسرم آخریشم پسرم💞💙👼                   بااینکع داستان منو بدنوشتی ولی تو هنوزم "خدای"خوب منی❣❣

چهارماهشه .هشت کیلو عالیه که دخترمن هفت ماهگی تازه شده بود۷۴۰۰.به منم زمین اسمون میگفتن چیکارکنم خودمم دس تنها ایتقدر گریه میکردم ولی اشتباه کردم اون روزا روبه خودم زهرمارکردم.الان بچم ۴سالشه شیرین زبونه انداره همسناشه.اصلن به شیراینا نیس به ژنتیکه من خیلی درمورداین موضوع تحقیق کردم یه مادرازهمون شیرخودش به دوتابچش میده یکی تپله یکی لاغرترمیشه 

فکر کن مادر خودت این حرفو میزنه ، ناراحت نشو همین ،جواب هم نمیخواد بدی، اگه گفت شیرت ضعیفه، بگو شما ...

افرین

درست کنید بیارید من بخورم

بهترین جواب

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰