2777
2789

ما سه سال با هم دوست بودیم و به دلایل مشکلاتی که خانواده هامون داشتند نتونستیم ازدواج کنیم.

این اواخر هم سر همین مشکلات سرد شد و فاصله گرفت و کلی دعوا داشتیم.

باهم همکار بودیم و من از اونجا اومدم بیرون که فراموشش کنم.الان که فهمیده به خاطر اینکه اون رو نبینم و فراموش کنم از اونجا انصراف دادم عذاب وجدان داره می گه برگرد اینجا.نمی فهمه برای فراموش کردنش نیاز دارم که دور بشه از جلوی چشم هام.

این کاربری برای دو خواهر است.

می گه برگرد همین شرکت خودمون.لااقل آشنایی و امنه ولی من می دونم هر روز دیدنش باعث می شه دوباره یاد عشق و این شکست و اختلاف ها بیفتم.

نمی دونم چاره ش چیه.

الان یک ماهه بیکارم و کار مناسب پیدا نکردم و خیلی سخت می گذره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توکل کردن و کمک خواستن از خدا تونستم

بیشتر توضیح می دی؟

چقدر طول کشید؟

وقتی زنگ می زنه مثل قدیم و حالم رو به بهانه ی اینکه نگرانمه می پرسه چی بگم بهش؟

بیشتر توضیح می دی؟ چقدر طول کشید؟ وقتی زنگ می زنه مثل قدیم و حالم رو به بهانه ی اینکه نگرانمه می پ ...

اول که بلاک کن و هرچی ک ازش داریو حذف کن عکس و پیام و شماره اگه قصدت واقعا فراموش کردنه 

دوم نماز خوندن و به خدا نزدیک تر شدن و قرآن خوندن

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️
اول که بلاک کن و هرچی ک ازش داریو حذف کن عکس و پیام و شماره اگه قصدت واقعا فراموش کردنه  دوم ن ...

فکر می کنه می خوام بهش بی احترامی کنم

از اکن ور بچه های شرکت هی می گند کجایی و سر بزن و بی معرفتی ...

دعام کن عزیزم

فکر می کنه می خوام بهش بی احترامی کنم از اکن ور بچه های شرکت هی می گند کجایی و سر بزن و بی مع ...

نه عزیزم بی معرفتی نیست دیگه باید هرکدوم برن دنبال زندگی خودشون 

چشم ❤ان شاالله زود بی تفاوت بشی

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️