2777
2789
عنوان

جاریم چرا ول نمیکنه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2023 بازدید | 133 پست
خوب عزیز من بخون بعد نظر بده، نمی پزه ک بفرسته اینا هم بخورن می پزه عکس می گیره عکس می فرسته می گه ب ...

😅 

خوب اول خوب توضیح نداد

اون جاری هم دلش میخواد پیش خوانواده شوهرش بگه من هنرمندم خوب😄

ایناهم باید بگن تا نیاری ما بخوریم مبگیم خوشمزه نیست 

اگه راست میگی هر دفعه درست کردی برای ما خودشو بفرست ن عکسشو😉

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
یس

اوه نمیدونستم

یکی از فامیلا کارهای بچه اشو میذاشت منم حوصله تبریک نداشتم باز میکردم ولی چیزی نگفتم

پس واسه همینه سین کرده

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابااااا عکسه عکسسس چرا هیچکس دقت نمیکنه که استارتر گفت فقط عکس میفرسته. فقط همه پیشاپیش استارتر را ...

پیشاپیش قضاوت نکردیم فقط همه تاپیکو نخوندیم 

باید از اول درست مینوشت 

برو متن اولیه تاپیکو بخون 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
یکم توهین حسابش نمیکنه ینی ؟

چرا بابا محض شوخی گفتم طفلکو با خاک یکسان نکنی

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

وااای خدایا ایناعقده این بخدا من یه دخترعمودارم ینی خدای پزه هرچی توخونشون باشه عکس میگیرع ن به منا به ابیجم عمه هام اون یکی دخترعموعمه ها به همع میفرستع طلا میخره زود عکسش فورواردمیکنه😂😂انقدازاین کاراکرده برامون عادی شده فقط میخندیم بهش حالا شوهرش چندماه پیش خوراکی خریده اورده خونه عکسشوانداخته میگه واااای به شوهرم میگم انقدنخرمن دیگ نمیتونم بشورما😕😬😂اخه عکس چیپس وپفک به چه درد مامیخوره کیک درست میکنه کل فامیل میدونن دیگ امشب کیک درست کردن اونا🤣🤣این جورادما عقده ی توجه دارن دوست دارن همه بهشون توجه کنن ولشون کنیدبه امون خدا بابا ندیدبدیدهای تازه به دوران رسیده😒

من ازاونام ک اگ شانس درخونموبزنه😐هندزفری توگوشمه😕😂😐😂😂
بهتره نظرهارو بخونی چون بعدش گفته که عکسش غذاهارو میده فقط😆

😅

اینم بره بگه یا خودشو برامون بفرست یا همه جا میرم ميگم دستپخت جاریم بده😁

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

مهلا:

سلامممم با یه سوتی دیگه من همونم که دایی مامانم اتوماتیک وار چشمک میزد 😂من اینو یه جایی خوندم به نظرم جالب اومد گفتم بفرستم از زبون خودش میگم براتون😊

تازه نامزد کرده بودیم که نامزدم که یه شهر دیگه بودن اومد دنبالم که بریم خونشون😍خلاصه دم رفتن مامانمم هی سربسته یه چیزایی رو توضیح میداد اخر سر گفت اصن نذار به شلوارت دس بزنه😳 خیلی ام تاکید داشت رو این موضوع منم که منظورشو نفهمیدم یه چشم بلند گفتم خلاصه ما رفتیم موقع خواب رسید😊منم که عادت داشتم شبا شلوارمو در بیارم با تاپ شورت بخوابم شلوارمو در اوردمو گذاشتم زیر بالشم تا نامزدم بهش دس نزنه😂چن روز که گذشت نامزدم منو اورد خونمون منم خوشحال از اینکه ب حرف مامانم گوش کردم پام به خونه نرسیده گفتم مامان اصن نذاشتم ب شلوارم دس بزنه در میاوردم میذاشتم زیر بالش🤣🤣وای خدا مگه داریم ادم اینقد خنگ🤣قیافه ی مامانم😐نامزدم🤣🤣🤣امیدوارم خوشتون بیاد اگه ادمین بذا

پیشاپیش قضاوت نکردیم فقط همه تاپیکو نخوندیم  باید از اول درست مینوشت  برو متن اولیه تاپی ...

خب عزیزم گفته  مرتبا میفرسته و تعریف میکنه ازهنرش

میفرسته یعنی مجازی 

اگر واقعی بود میگفت واسم میاره..

واقعا فکر کردین مرتبا میپزه با پیک براش میفرسته ؟؟؟؟؟؟ 

خدایا شکرت بابت همه چی!
دمت گرم بهترین جواب بود همینو گفتم😁😁😁

😅 خواهش

خب عزیزم گفته  مرتبا میفرسته و تعریف میکنه ازهنرش میفرسته یعنی مجازی  اگر واقعی بود میگف ...

چه میدونیم والا تقصیر اسی بود همون اول نگفت ماهم فکر کردیم مثل خیلی ها تو يه ساختمونن😅

مارو دعوا نکن اسی و دعوا کن بد توضیح داد بد😅