تهرانیم ما کلاس زبانشون باز شده میگه تو هر کلاس ۵ تا دانش آموز هست کلاساشونم یه اتاق ۱۲ متری شاید یه کم بزرگتر پسرم ۱۱ سالشه موسسه زبانشون گفته ضدعفونی میکنیم کلاس ها رو من دودلم و میترسم راستش
مهرنگ۱ هستم کاربر سال ۸۹ 😍❤️🌺عکس پروفایل قبلیمو هم نی نی یار ۵ لطف کرد داد ولی این عکس جدید خیلی شبیهمه😜😅
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه نمیزارم بره به خدا اگه میشد دخترم امسال میره هفتم مدرسه هم نمیفرستادمش دختر کوچیکمم امسال باید میرفت پیش نمیفرستمش
دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)
به نظرت کافیه ماسک میزنم و ژل ضد عفونی کننده هم داره
وقتی واجب نیست نه
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم