2777
2789
عنوان

عکس رنگی و لوله بسته

368 بازدید | 11 پست

سلااااام دوستان

من ماه پیش بعد پریود دکتر گفت عکس رنگی بگیر. رفتم و بماااند که چقد درد کشیدم، دو تا لوله هام بسته بود. لوله راستم باز شد ولی بخاطر درد شدیدی که داشتم نذاشتم ادامه بده و لوله چپم بسته موند.

اون کارشناس گفت میتونی با یه لوله باردار شی. دکترمم همینو گفت.

حالا دارم دوباره پریود میشم و از بارداری خبری نبود.

بنظرتون بعد پریود دوباره برم عکس رنگی؟ البته این بار با بیهوشی انجام میدم.

بنظرتون لازمه دوباره برم؟ میترسم این لوله چپم برای همیشه بسته بمونه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نرفتم، میخوام برم پیشش... ولی خب از تجربه های بقیه هم میخوام استفاده کنم

عزیزم به دکترت اعتماد کن

البته بعضیام هستن با یه لوله باردار میشن

بایه لوله شانس بارداری کمتره فقط وگرنه هس

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
عزیزم به دکترت اعتماد کن البته بعضیام هستن با یه لوله باردار میشن بایه لوله شانس بارداری کمتره فقط ...

اون که اره.. میدونی، نگرانم لوله چپم برای همیشه بسته بمونه و چسبندگیش شدید تر بشه و اون موقع ممکنه با لاپاراسکوپی هم باز نشه

اون که اره.. میدونی، نگرانم لوله چپم برای همیشه بسته بمونه و چسبندگیش شدید تر بشه و اون موقع ممکنه ب ...

اره خب

ببین دکتر لاپاراسکوپی تشخیصی ودرمانی اگه انجام بده خیلی خوبه من شنیدم خیلیا بعدش باردار شدن

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
خب خود اونجا که عکس رنگی انداختی نگفتن باز میشه یا نه؟بالاخره در نظر داشته باش وقتی هر دو لوله بازه ...

گفت تحمل کن یه بار دیگه بزنم اون مایع رو تا چپ هم باز شه، من داشتم از درد گریه میکردم و التماسش کردم که تمومش کنه.. فکر کنم دوباره انجام بدم باز شه..

من ۳ تا سقط داشتم واسه اونه. بارداری قبلم با همین لوله چپم بود که الان بستس. و ۴ ماه پیش سقط شد

میرم دکتر میگم دوباره برام بنویسه😓

سلام

منم رفتم عکس رنگی انداختم لوله راستم بسته بود 

اگر بسته ست چرا نوشته ماده حاجب به کندی عبور کرد

منم می‌خوام برم یه بار دیگه عکس بگیرم با اینکه دفعه ی قبل خیلی درد کشیدم

شما بالاخره چی کار کردی؟