2777
2789
عنوان

توده گردن

2394 بازدید | 11 پست

من پنج سال پیش یه روز از خواب بیدار شدم دیدم گردنم نمیتونم تکونم بدم درد دارم دست زدم دقیقا جایی که شاهرگ هست اندازه یه گردو ورم کرده بود و اومده بود بالا نمیتونستم حتی گردنم چپ راست تکون بدم رفتم دکتر غدد گفت مربوط ب ما نیست😑 اخرش رفتم بیمارستان دکتره گفت غده لنفاویه هیچی دارو هم نداد

ازاون موقع به بعد تا یکم عصبی میشم یا ناراحت این غده ورم میکنه و درد میگیره

بنظرتون چکار کنم؟!

کسی بوده اینحوری؟؟

دقیقا سمت چپ گردنم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چربی نیست؟ لیپوما؟ منم پایبن گوشم دارم ، دارم کاراشو انجام میدم مثل ام ار ای و اینا که عمل کنم 

نمیدونم دقیقا دکتر جواب درستی نداد

سونو هم دادم

گفتن نمونه بردار ترسیدم

خطرناکه؟

نمیدونم دقیقا دکتر جواب درستی نداد سونو هم دادم گفتن نمونه بردار ترسیدم خطرناکه؟

نه چه خطری منم نمونه برداری انجام دادم که گفتن لیپوما یا همون چربی هست . برو کاراتو انجام بده ببین چه توده ایه 

نه چه خطری منم نمونه برداری انجام دادم که گفتن لیپوما یا همون چربی هست . برو کاراتو انجام بده ببین چ ...

دکتر غدد باید برم؟

از شمام مثل من هست؟ من تو عصبانیت درد میکنه و ورم میکنه

دکتر غدد باید برم؟ از شمام مثل من هست؟ من تو عصبانیت درد میکنه و ورم میکنه

نه مال من لیپوماست به عصبانبت مربوط نمیشه ولی خودش رشد داشته .  ولی شما تا نمونه برداری انجام ندی متوجه نمیشن چیه .