2777
2789
عنوان

بنظرتون کرونا گرفتم؟

255 بازدید | 46 پست

چند روزی میشه گلو درد دارم. الان هم گلوم بدتر شده و میسوزه. 

سرفه میزنم اما نه دائمی. در روز چند بار. 

دیروز از ظهر تا شب بشدت سردرد و سرگیجه داشتم. 

حالت تهوع هم داشتم و خیلی عذر میخوام، بالا آوردم دوبار. 

الانم خیلی بی حالم. خیلیی 

هی تو رخت خوابم. دوروزه هی خواب و بیدارم

دمای بدنم از بیرون نرماله اما یهو از داخل انگار آتیش میگیرم 

شوهرم میگه سرماخوردگیه کرونا نیست. میگه سرماخوردگی این فصل اینطور میشه. 

نظر شما چیه؟؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بنظرم حتما یه تست بده علائم کروناس

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حتما یه تست بده علائم کروناس

ای وای

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
اما یهو از داخل انگار آتیش میگیرم  همین یعنی کرونا

وای خدا 

منم اینطور بودم.یک ژلوفن خوردم با یک آموکسی سیلین چند ساعت بعد عالی بودم

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.

دخترم در روز دو سه بار سرفه معمولی میکنه 4 بار پشت سر هم خیلی میترسم از خیلی وقت😱

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
شما ۷۰درصد علایم کرونا رو داری بعد می گی سرماخوردگی؟!!! حتما باید تست کشت حلق بدی،تبت از پیشانی وزیر ...

دمای بدنم از پیشونی و اینا نرماله کاملا 

وای خدا 

منم همینطوری بودم 

یعنی انگار تو صورتم نارنجک ترکیده بود از درون داغ شدم

تااز سرکار بیام و شوهرم ببرم دکتر مردم وزنده شدم 

اخرم گفتن مثبته 

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
منم سرفه خشک دارم چشایی و بویایی رو از دست دادم نمیدونم کروناست یانه۰😞

نه من چشایی و بویایی رو دارم کاملاا

اما از دست دادنش به معنی کروناست. 

وای رو هرکس یه علائمی داره انگار