2777
2789

من پرستارم و امروز داشتم آمپول یه بیمار رو آماده میکرد  راجب خواص آمپول بهش توضیح میدادم 

یهو وقتی اومدم شیشه امپول رو بشکنم که یه لحضه انگار اب جوش ریختن روم چشمتون روز بد نبینه.....

شیشه امپول خورد شد توی دستم و متاسفانه حس کردم موی رگ دستمو زدم  ولی برای اینکه تمرکزم بهم‌نریزه اصلا نگاه نکردم ولییییی انقدر ک داخل دستکشم خیس بود میدونستم پره خون شده 😓😓😓

تو اینجور موقع ها اصلا به مریض استرس وارد نمیکنیم و خیلییییی درد داشتم اما ریلکس آمپولشو زدم ک اصلا نه اون استرس بگیره نه من 

پاشد گفت چه خوب زدی اصلا درد نداشت  گفتم اره  اما خودم دستمو بریدم 😓😓😓

اونجا بود ک برای اولین بار یه نگاه به دستم کردم چون دستکش دستم بود دیدم اوخخخخخ پرهههه خون شده و داره چیکا میکنه 

نشتم دونه دونه شیشه هارو از انگشتم کشیدم  بیرون و دادم همکارام برام پانسمان کنن .

حتی ۳ تا بخیه میخواست اما اصلا وقتش‌رو نداشتم ک بخوام بدم برام بزنن برا همین عسل زدمو پانسمان کردم😓😓😓😓😓😓

پرستارم از نوع مهربون😍💉💊  در حال خوندن زبان آمریکایی هستم  😉😉       و معتقدم  👈برای کسی ک میفهمد توضیحی لازم نیست و برای کسی ک نمیفهمد هر توضیح اضافه است✔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه بخیه بخواد و نزتی عسل تو بیمارستان  هست؟

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
چطو دستکش پاره نشد ولی انگشتت پاره شده؟؟🙁🙁😐🤔🤔🤔

دستکشمم پاره شد دیگه 😓😓😓

پرستارم از نوع مهربون😍💉💊  در حال خوندن زبان آمریکایی هستم  😉😉       و معتقدم  👈برای کسی ک میفهمد توضیحی لازم نیست و برای کسی ک نمیفهمد هر توضیح اضافه است✔
مگه میشه بخیه بخواد و نزتی عسل تو بیمارستان  هست؟

اره برای حجامت واسهه بیمارا استفاده میکنیم تا زخم عفونت نکنه 

یکی از اشناها به خاطر کرونا رفته کما امروز شنیدم داغونم

دیروزم یه نفر کرونا داشت اورده بودنش خیلی حالش بد بود 😓😓😓😭

مگه میشه بخیه بخواد و نزتی عسل تو بیمارستان  هست؟

۳ تا میخواست ولی نزدم اما پانسمان مناسب کردیمش

خسته نباشید تنت سلامت😘⁦❣️⁩

فدای شما❤❤