2821
2789
عنوان

اصلاح صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکم حساسیت میده اما تا یه روز از بین میره  بله موهای صورتم خیلی کمن

شماهم خوشبحالتون😂😂

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
تیغ معمولی  میزارم تو دسته تیغ الکل میزنم بهش و استفاده

منم اینکارو کنم از این ببعد🤔🤔🤔

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
برو پیش دکتر چون منم مختلطم ولی اینقدر جوش نمیزنم شاید مشکل هورمونیه

رو حالت عادی صورتم اصلا جوش نمیزنه چون خیلی رسیدگی دارم اصلا نه میزارم چرب بمونه که جوش بزنم، نه خشک بمونه که ترک و چروک بشه

همین که ی مو از صورتم برداشته شه حتی با موچین، سریع جوش میزنم.. کلا مشکل پوستی رو دارم. پوستم خیلی قاطی میکنه یهو اگزما میزنه دور لبم

حساسه

نمیدونم والا. بعضی وقتا خسته میشم دوست دارم بمیرم😂

نمیدونم والا. بعضی وقتا خسته میشم دوست دارم بمیرم😂

خدا نکنه بابا این چه حرفیه با یه دکتر رفتن مشکلت حل میشه شما یه خورده بدنت زیاد به این موضوع واکنش نشون میده شاید به خاطر حساسیت باشه یه بار انتی هیستامین بخور یا سیتریزین یه نیم ساعت بعد با موچین موهاتو بردار ببین بازم اونطوری میشه یانه البته به نظرم جوش که میزنی اگه روشو نکنی اشکالی نداره مگه جوشات خیلی دیر محو میشن؟

خدا نکنه بابا این چه حرفیه با یه دکتر رفتن مشکلت حل میشه شما یه خورده بدنت زیاد به این موضوع واکنش ن ...

اره جوش و لک خیلی زود محو میشن از صورتم

از بچگی خیلی حساس بوده بدنم رو این چیزا مثلا به اب و هوای شمال حساسیت داشتم و کهیر میزدم ولی چندبار رفتم و چندتا دارو بهم دادن که خوب شدم

این سری هم بخاطر سرمای زمستون رفتم که صورتمو دکتره دید مشکل جوش زدنارو گفتم گفت الان که صورتت جوش نداره دیدم نمی ارزه یه بار وکس کنم و جوش بزنم و برم پیشش🙄🙄🙄برای خشکی هم چندتا ابرسان و.. داد که وقتی قطع کردم بازم شروع شد😂😂 ولی به ی دکتر طب سنتی که گفتم گفتن بخاطر گرمی بدنته باید کبدتون درمان بشه... الان عرق رازیانه و... میخورم خیلی پوستم شفاف شده خیییلی ولی مشکلم اینه که موهای زائد رو نمیدونم چیکار کنم با تیغ تمیز میکنم جوشای ریزززز میزنم