2777
2789
عنوان

کاش تاپیک کرونا منع بشه

101 بازدید | 8 پست

خانوما تورو خدا بسه کم بگین فلانی از کرونا مرد ،،،بخدا استرس تموم جونمون رو گرفته کسی که شعور داشته باشه رعایت می‌کنه ،،،نخوادم اینجوری ارشاد نمیشه،،یکم میایم اینجا تموم تاپیک ها شده مرگ کسی که بیماری زمینه ای نداشته و جونم بوده و از کرونا مرده،،استرس هم کم کشنده نیست

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  

حالا کرونایی ها ول کردن شماها که هی راه انداختین منع بشه منع بشه وا نمیکنید

خب خوشگلا میخواستم بگم که من و دیگه یادتون بمونه من پاندای مهربونی هست⁦❤️⁩😁 اما از درون کونگ فوکاری بیش نیستم🙄😁
حالا کرونایی ها ول کردن شماها که هی راه انداختین منع بشه منع بشه وا نمیکنید

مرسی

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امشب یه حس بدی دارم انگار اصلا جون تو دست و پام نیست همسرم کرونا داره منم سرشب یه کم بدن درد داشتم الانم ک اینطوری شدم یعنی منم گرفتم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
من امشب یه حس بدی دارم انگار اصلا جون تو دست و پام نیست همسرم کرونا داره منم سرشب یه کم بدن درد داشت ...

انشالله چیزی نیست،،بخدا حالم خوبه میام اینجا داغون میشم

اصلا نخون راحت استرس از همه چی بدتره

آدم وسوسه میشه،،شوهرم گفته اگه اینجوریه نی نی سایت نرو‌کلا

کسایی که میترسن یک مدت نیان نی نی سایت.به قول دوستمون بس نگفتن حالا بدتر شده. والله تلویزیونم ما روشن‌میکنیم مدام دارن از کرونا میگن.دیگه اینقدر که دارن تشییع جنازه کرونایی ها رو نشون میدن مردم بترسن. دیگه هر جا بری همینه. اینستا هم‌میری همش کروناست. باید اونای که میترسن نت و تی وی و مدتی نگاه نکنن تا اذیت نشن😞🙏🙏🙏

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست