2777
2789

موهام به شدت کم پشت شده...همیشه قیافه م رنگ پریده ست..از طرفی هر وقت ناراحت یا عصبانی میشم میرم موهامو عین دیوونه ها کوتاه میکنم:/

چکار کنم کمکم کنین😢😢

نترس فقط وقتی ازت خون گرفتن نگاه نکن یکیم با خودت ببر

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچ ترسی ندارم خیلی هم شجاعم حتی اگه سخت ترین عمل جراحی باشه  تنها چیزی که دیوانم میکنی گرس ...

اتفاقا من دوس دارم ناشتا میرم بعدشم میرم یه کافه تامرز ترکیدن میخورم

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
من هیچ ترسی ندارم خیلی هم شجاعم حتی اگه سخت ترین عمل جراحی باشه  تنها چیزی که دیوانم میکنه گرس ...

وای خوشبحااااااااالت

اوه من شده 24 ساعت هیچی نخوردم چیزیم نشده...

اتفاقا من دوس دارم ناشتا میرم بعدشم میرم یه کافه تامرز ترکیدن میخورم

اخه من افت قند دارم 

از یه طرف گرسنگی نمیذاره بخوابم 

از اون ور هم مثلا برسم به ازمایشگاه بخوام از ماشین تا ازمایشگاه برم صد بار میرم از حال بد تو در و دیوار خیلی حالم بد میشه 

اره منم خیلی مواقع بعد یه کارایی به خودم جایزه میدم میرم کافه ولی این یکی شده معضل 

ممنونم..ولی خیلی جدیه...دیوونه شدم

من یه مدت هرماه باید ازمایش میدادم اویل من میترسیدم بعدش عادی شد شمام با این تعاریف بهتر زودتر بری چون ممکنه فقر اهن یا تیروئید باشه اگه درمان نشی خطرناکه