2777
2789
عنوان

قانون جذب

141 بازدید | 21 پست

سلام دوستان كسي از اين قانون اطلاعي داره؟

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

من يه مدت هست خيلي دارم رو خودم كار ميكنم و كتاباي مختلفي در اين باره ميخونم

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چی دریافت کردی روشش چطوره؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

حالا يه سوال چند وقت بود ناخودآگاه يه فكر منفي ميومد تو ذهنم و متاسفانه اين فكر به صورت تصور اومد

کتابای

راز و قدرت

بخواهید تا به شما داده شود

گفتگو با خدا

کیمیاگر

جذب کننده نخبه

خدا هواتو داره

قانون توانگری

رو بخون تا قشنگ نتیجه بگیری

هر کی بیاد یه جمله قانون جذب رو برات تعریف کنه فایده نداره

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

الان اون موقعيت اتفاق افتاده اما نه به صورت صد در صد ميشه يه روش بگيد تا اين تصور ناخواسته ولي اشتباهمو جبران كنم؟

چه كاري كنم تا اين فكر منفي خنثي بشه ؟

من ازش استفاده کردم ولی فقط نوشتم و بهش فکر کردم و درنهایت تلاشو خیلی زیاد کردم‌ بهش رسیدم

چه جالب چندبار مينوشتي؟

الان دارم كتاب بنويس تا اتفاق بيفتد رو ميخونم

سوالت چیه؟

پرسيدم سوالمو جوابشو ميدوني؟

چه جالب چندبار مينوشتي؟ الان دارم كتاب بنويس تا اتفاق بيفتد رو ميخونم

یکبار 😐ولی رو تصمیم قطعی بودم میدونستم چیرو می‌خوام رویا پردازی میکردم مثلا اون چیزیه که می‌خوامش دارم کم کم تلاشم زیاد شد و به دست آوردنش🌸🍃

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.