2777
2789

سلام متخصص زنان فوق العاده بادقت،بااخلاق ودلسوز میخوام برای مراقبت های بارداری لطفا کمک کنیدکرج باشه

دکتر نوشین جعفری
دکتر میترا امینیان
دکتر ملیحه قدس روحانی
دکتر افسانه ساسانی

دکتر نعیم زاده

اینارو میشناسید؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر غزال همتی جراح و متخصص زنان 

آدرس: کرج ، خ شهید بهشتی، بین میدان شهدا و چهارراه طالقانی، ابتدای زیرگذر، جنب بانک سپه، کوچه شهید روزبان، ساختمان پزشکان ایران زمین

تلن:32249797

مرسی عزیزم‌چقد اسم‌جدید میشنوم😟

خواهش میکنم.زنوزی و مهریزی دوستای صمیمی ان اکه زنوزی ب هردلیلی نباشه بیماراشو مهریزی ویزیت میکنه و ۲۲ سال سابقه دارن.مهریزی که دستش خیلی تنده و فرزه واسه همین من انتخابش کردم و اینکه خونسرده استرس بیخود نمیده اصلا.فقط خیلی شلوغه معطلی داره

میشه‌ برای شادی روح‌‌ مادربزرگم صلوات بفرستین😢
مرسی عزیزم‌چقد اسم‌جدید میشنوم😟

خداروشکر چجوری باردار شدی

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪