وااای من انقده دوست دارم ترکی یاد بگیرم هرجایی یکی ترکی حرف میزنه اینجوری &n ...
ای جون دلممممم😍😍😍
آره چرا که نه من در خدمتتونم دوست عزیز💓💓😘
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
مثل اینکه متقاضی کلاس ترکی توی شیراز زیاده خونه خودمونو موسسه میکنم شما هم بیا برای ...
سلام
آره انگار باید دست به کار بشم 😂😂😂😂♀🤦
ولی جدی جدی من هر وقت دو نفر ترکی حرف میزنن خیلی ناراحت میشم ...
آخیییی ای جونم هر جا خواستید بپرسید بهتون میگم چی گفتیم 😃😃😃😘😘
سلامت باشید دوست مهربون همچین شما 💓💓💓💓