2777
2789
عنوان

اهل کجا هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 116 پست
وااای من انقده دوست دارم ترکی یاد بگیرم     هرجایی یکی ترکی حرف میزنه اینجوری   &n ...

ای جون دلممممم😍😍😍

آره چرا که نه من در خدمتتونم دوست عزیز💓💓😘

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جون دلممممم😍😍😍 آره چرا که نه من در خدمتتونم دوست عزیز💓💓😘

دوره بزار عزیزم😂منم دوست دارم

درون توســت اگـر خلوتے و انجمنے است برون ز خویش کجـــا میروے جهان خالیــ
دوره بزار عزیزم😂منم دوست دارم

چشم چشم 😂😂😂😂

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

ای جون دلممممم😍😍😍 آره چرا که نه من در خدمتتونم دوست عزیز💓💓😘

مثل اینکه متقاضی کلاس ترکی توی شیراز زیاده   

خونه خودمونو موسسه میکنم شما هم بیا برای تدریس   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
لحجه شیرازیه؟ من اصلا نمیتونم با لحجه صحبت کنم همه فکر میکنن تهرانی هستم

هر دو مدلشو میتونم... یعنی لهجه شیرازی رو با آب و تابش بلدم اگه بخوام صحبت کنم  ولی خب جاهای رسمی همینطور معمولی حرف میزنم بدون لهجه   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
مثل اینکه متقاضی کلاس ترکی توی شیراز زیاده     خونه خودمونو موسسه میکنم شما هم بیا برای ...

سلام 

آره انگار باید دست به کار بشم 😂😂😂😂♀‍🤦

سلام  آره انگار باید دست به کار بشم 😂😂😂😂♀‍🤦

ولی جدی جدی من هر وقت دو نفر ترکی حرف میزنن خیلی ناراحت میشم    نمیدونم از حسودی بلد نبودنمه یا از فضولی اینکه حرفاشونو متوجه نمیشم   

انشالله که خدا شما و همه همزبان هاتون رو حفظ کنه عزیزم   

ولی جدی جدی من هر وقت دو نفر ترکی حرف میزنن خیلی ناراحت میشم     ...

آخیییی ای جونم هر جا خواستید بپرسید بهتون میگم چی گفتیم 😃😃😃😘😘

سلامت باشید دوست مهربون همچین شما 💓💓💓💓

آخیییی ای جونم هر جا خواستید بپرسید بهتون میگم چی گفتیم 😃😃😃😘😘 سلامت باشید دوست مهربون همچین شم ...

ممنونم چشم حتما می پرسم