2777
2789
عنوان

رابطه در دوران بارداری

165 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من رفتم دکتر یادم رفت بپرسم توی دوران بارداری استفاده از کاندوم مشکلی داره یانه....حالا دوهفته دیگه قراره برم ولی بازم گفتم ببینم کسی اطلاعات داره راجبش؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه مشکلی نداره توی بارداری بی خطر 

بعد کاندوم هم به کار نمیاد دیگه به هر حال بارداری شما  استفاده کردن یا نکردن نفع و ضرری نداره

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍

به هیچ وجه در بارداری از کاندوم استفاده نکن هم می تونه باعث حساسیت شما به کاندوم بشه وهم خودتون را از موادمغذی منی شوهرتون محروم کنیدچون بایدمنی داخل واژن تخلیه بشه که موادی قندی ونشاسته ای اون جذب بدن شما بشه وباعث طراوت وشادابی پوست وزیبایی شما خواهدشدوقتی شوهرسالم است دلیلی نداره که شما دچار عفونت بشی وبیشترعفونت خانم ها به دلیل بی توجهی به نکات پوشش زیر ونوع لباس زیروبهداشت تناسلی است.

حاملگی به عنوان یکی ازمراحل مهم زندگی تغییراتی را درروابط جنسی زوجین ایجاد می‌کند. این تغییرات در زمینه احساسات ، میل جنسی ، تعداد دفعات نزدیکی و رضایت جنسی است. میل جنسی زن و مرد در دوران حاملگی  ممکن است کاهش یا افزایش پیدا کند و یا حتی تغییری نداشته باشد. باورهای فرهنگی و سنتی زوجین در مورد نحوه برقراری رابطه جنسی در دوران بارداری نقش مهمی دارد. زوجین با افزایش سطح آگاهی خود در مورد مسائل مربوط  به روابط زناشویی در دوران بارداری می توانند رابطه جنسی ایمنی را در این دوران تجربه کنند.این مقاله به ارائه نکاتی کاربردی برای رفع ابهامات در خصوص روابط زناشویی در دوران بارداری پرداخته است.

https://gahvare.net/articles/Mus4M/رابطه-زناشویی-در-بارداری