2777
2789
عنوان

بدوووین براتون چالش اوردم😁😁

72 بازدید | 12 پست

عکس از اخرین چتاتون با همسری

اول خودم گزاشتم👇👇👇👇

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها متوجه نشدم شما میرین سرکار؟؟

ن عزیزم من خونه دارم 

برای مدیریت قسطا کارت پول همسرم دست منه هروقت پولش تموم شد براش ی مبلغی میریزم

اون پشتم بهت گرمه رو بخاطر پول نگفت کلا همیشه میگه 

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
ن عزیزم من خونه دارم  برای مدیریت قسطا کارت پول همسرم دست منه هروقت پولش تموم شد براش ی مبلغی ...

اها چ قشنگ😍منم ی مدتی اینکارو کردم ولی نتونستم پول جمع کنم تو س ماه نمدونم س تومن چیکار کردم😑چطوری مدیریت میکنی؟؟

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋
اها چ قشنگ😍منم ی مدتی اینکارو کردم ولی نتونستم پول جمع کنم تو س ماه نمدونم س تومن چیکار کردم😑چطوری ...

یه سر رسید دارم هرچی پول کار میگیره رو مینویسم بعد خرج کرد هم همینطور دیگه قشنگ یادم میمونه

ما ماهی 1700قسط میدیم بیشتر ماه ها نوک ب نوک میرسونیم بخاطر همین یکی باید مدیریت کنه 

من خیلی ولخرجم ولی همسرم از منم ولخرج تره بخاطر همین فعلا من مسئولیت قبول کردم تا ببینم خدا چی میخواد

یه سر رسید دارم هرچی پول کار میگیره رو مینویسم بعد خرج کرد هم همینطور دیگه قشنگ یادم میمونه ما ماهی ...

انشالله خدا برا همه مخصوصا شما درس کنه ولی خیلی جالبه ماهم یک و شصت قسط داریم ببخشید خیلی فضولی میکنم حقوق شوهرتون چقد هست؟؟؟

انشالله خدا برا همه مخصوصا شما درس کنه ولی خیلی جالبه ماهم یک و شصت قسط داریم ببخشید خیلی فضولی میکن ...

مرسی عزیزم

مامان الینا جان کار شوهرم آزاده یبار میبینی 2ملیون یبار 1600😑

بستگی داره حقوق ثابت نداریم سخته ولی میگذره

مرسی عزیزم مامان الینا جان کار شوهرم آزاده یبار میبینی 2ملیون یبار 1600😑 بستگی داره حقوق ثابت ندا ...

انشالله خدا واستون درست کنه عزیزم 💜