2777
2789
من آز تیروئید و قبل حاملگیم دادم نرمال بود تو اول حاملگیم دکترم که آز دادو پیدا نمیکنم که ببینم داده یا نه
حالا خیلى ى نگرانم میگن اگه تیروئید داشته باشیم نى نیم عقب مونده میشه انقد این سایتارو زیرو رو کردم دیوونه شدم
میترسم نى نیم.....
آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم نترس. خواهر منم تیروئید داشت دخترش خیلی هم خوبو باهوشه. فقط داروهاتو با دوزی که دکتر میگه مصرف کن.

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!

خب من اصلا دارو نگفته بخورم دکترم ینى تیروئید نداشتم که نداده؟ نمیدونم چرا هى فک میکنم یادش رفته بده
آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers
عزیزم وقتی قبلش از دادی دیگه نگران چی هستی این استرس ها بیشتر به جنین آسیب میزنه. ادم تو دوران بارداری که کم کاری یا پرکارری تیروئید نمیگیره. اون مقاله ای که شما خوندی برای کسانی هست که از قبل مشکل تیروئید داشتند ولی درمان نکردند حتی تو دورانب بارداری