شااهزاده_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 123 عنوان سهام عدالت 81 بازدید | 4 پست سلام دوستان من واسه سهام عدالتم سجام ثبت نام کردم احراز هویت شدم کارگزاری ثبت نام کردم کدبورسی دارم وخلاصه همه چی تکمیله.ولی چرا نمیتونم بفروشمش چجوری میتونم بفروشم دیگه بانک انجام نمیده؟؟؟؟ ﻧﻪ ﻣﺴﺘﯽ ﻧﺸﺎﻥ ﮐﻔﺮ ﺍﺳﺖ.ﻧﻪ ﺟﺎ ﻧﻤﺎﺯ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﯾﻨﺪﺍﺭﯼ.ﻧﻪ ﭘﺎﮐﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﮐﯽ ﺍﺯ ﻣﺴﺘﯽ.ﻧﻪ ﻣﺴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺩﻭﺭﻭﯾﯽ.ﻧﻪ ﻣﻮﯾﯽ ﻧﻤﺎﯾﺎﻥ ﻧﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﻫﺮﺯﮔﯽ،ﻧﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﻗﺪ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﭘﺎﮐﯽ...ﻫﺮ ﮐﺲ ﻫﺮ ﺁﻧﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺒﻮﯾﺪ ﻧﻪ ﺁﻧﮑﻪ ﻇﺎﻫﺮﺵ ﮔﻮﯾﺪ!ﻧﻪ ﻣﺪﺍﻓﻊ ﺑﺪﯼ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻧﻪ ﺩﺭ ﻓﮑﺮ ﺗﺪﻓﯿﻦ ﺣﻘﯿﻘﺖ...ﻗﻀﺎﻭﺕ ﮐﺎﺭ ﻣﺎ نیست .. 1399/04/14 | 14:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
otintino عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 6639 منم میخام ۳۰ درصدشو بفروشم باید چیکار کنم؟ 😍سلامتی فندقم صلواااات😍
شااهزاده_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 123 منم میخام ۳۰ درصدشو بفروشم باید چیکار کنم؟ منم همین مشکلو دارم نمیدونم چیکارکنم ﻧﻪ ﻣﺴﺘﯽ ﻧﺸﺎﻥ ﮐﻔﺮ ﺍﺳﺖ.ﻧﻪ ﺟﺎ ﻧﻤﺎﺯ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﯾﻨﺪﺍﺭﯼ.ﻧﻪ ﭘﺎﮐﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﮐﯽ ﺍﺯ ﻣﺴﺘﯽ.ﻧﻪ ﻣﺴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺩﻭﺭﻭﯾﯽ.ﻧﻪ ﻣﻮﯾﯽ ﻧﻤﺎﯾﺎﻥ ﻧﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﻫﺮﺯﮔﯽ،ﻧﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﻗﺪ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﭘﺎﮐﯽ...ﻫﺮ ﮐﺲ ﻫﺮ ﺁﻧﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺒﻮﯾﺪ ﻧﻪ ﺁﻧﮑﻪ ﻇﺎﻫﺮﺵ ﮔﻮﯾﺪ!ﻧﻪ ﻣﺪﺍﻓﻊ ﺑﺪﯼ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻧﻪ ﺩﺭ ﻓﮑﺮ ﺗﺪﻓﯿﻦ ﺣﻘﯿﻘﺖ...ﻗﻀﺎﻭﺕ ﮐﺎﺭ ﻣﺎ نیست ..
zohr3h عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 1793 چه کارگزاری هستی؟ اگه آگاه هستی برو به این آدرس . مشخصاتتو بده میری تو صفحت دکمه فروش رو بزن خودشون یه مدت دیگه برات میفروشنSe.agah.com
پیچ عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 2419 منم میخام ۳۰ درصدشو بفروشم باید چیکار کنم؟ میتونی بری سامانه سعدی اونجا فروش ۳۰ درصد بزنی اونا میفروشن به خدا اعتماد کن ⚘